BEMUTATKOZÁS

Baranyai Anikó

alapító, tulajdonos

Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyer(t) az életemben a hazai könyves világ. Sok szerzővel és kiadóval volt módom megismerkedni és a velük való beszélgetések hatására merész lépésre szántam el magam. Útjára indítottam a konyvmogul.hu könyves webáruházat. Hiszen a szerzőknek olvasókra, a könyvimádóknak pedig alkotó és publikáló szerzőkre van szüksége.

Mostanra már szinte mindenki tudomást szerzett arról, hogy kis hazánkban a könyvkiadás és -terjesztés drasztikus változásokon ment/megy át, mert a piaci szereplők unfair hozzáállása sok kiadót és szerzőt lehetetlenített el, a nyomdákról nem is beszélve.

Én és a csapatom épp ezért más alapokon építjük könyves webáruházunkat, elősegítve azt, hogy a hazai szerzők végre azzal foglalkozhassanak, amiben igazán jók: ÍRJANAK sok-sok sikerkönyvet és még meg is élhessenek belőle, miközben az olvasó is tudomást szerezzen róluk, majd a remekművek elolvasása során sok-sok tartalmas pillanattal, könyves élménnyel gazdagodjanak.

Keress meg minket, ha van egy könyvkiadód, vagy akár szerzőként is, ha nyomdakész könyveidnek el kéne jutnia a potenciális olvasóihoz. Írj e-mailt az info@konyvmogul.hu címre.

Minden egyes szerződött partnerünknek egyedi, rá szabott megoldásokat kínálunk.