Robin O’Wrightly: #Wetoo

Ki kell beszélni…

Hosszú ideig érlelődött ez a kötet, majd a 2017-es heves metoo-kampány hívta újonnan életre. Ugyanis volt ennek egy korábbi verziója, de az méltatlanul elsikkadt, elbújt, elfelejtődött. Küldetését tekintve méltatlanul, nem biztos, hogy megjelenésére is. 😉 Ezért új borítót, címet és célt kapott. Úgy gondoltam, hogy kihívom a fényre a sötétséget, mert az árnyék is csak a napon látszik meg. Ezek a történetek kegyetlenek, tabukat döntenek meg, beszélnek a kibeszélhetetlenről. Nehéz volt megírni, nagyon, újraolvasni pedig még inkább, de meg kellett tennem. Az író, ha komolyan veszi a hivatását, akkor nem csak azt írja meg, ami a szívének kedves. Azt is papírra vagy monitorra kell vetni, amelyet más nem ír meg, mert valakinek muszáj kimondania az igazságot. Célom, hogy erőt meríthessenek a Wetoo-történetekből azok, akik átmentek a személyes tragédiájukon, és azok is, akik nem. Hátha kevesebb borzalom történik, vagy éppen minden mocskosság napvilágra kerül, és elszámoltathatóak lesznek azok, akik elkövetik őket, hogy végre biztonságban lehessenek azok, akik elszenvedték.

ÉRDEKEL, MEGRENDELEM!

OLVASS BELE!

ISBN: 978-615-00-1310-7
Oldalszám: 196
Kiadó: MOGUL Kiadó
Teljes ár: 2.990 Ft

A ​rémálomban egyetlen jó dolog van: az ébredés. Kivéve, ha a valóság szörnyűbb, mint az álom.

A Gyilkos emlék kisregényben két nő idővonala tárul elénk, az egyikük, Connie V. Marshall, fotós már túl van élete legdurvább cselekményén: ámokfutást végzett egy irodában, maga után hagyva 15 áldozatot. A másik, Shauni Hullivan, nyomozó pedig még előtte áll a saját legdurvább élménye feldolgozásának: miért lát rettenetes rémálmokat nemi erőszakról és képtelen lefeküdni férfiakkal? Két nő üldözi a gólemét, egymást és végül önmagát. Mindeközben nem is sejtik, hogy sorsuk több szálon kapcsolódik össze, mint azt hitték… Mindketten a saját poklukból indulnak, de eljutnak a saját Paradicsomukba a végén?

A Tinnitusz novellában egy házaspár konfliktusa egy buli után bontakozik ki, amikor nem várt vendégeik érkeznek… Ismerik-e egymást annyira, hogy megmentsék az életüket?

A Testcserés számadás előzetes egy nagyon megosztó és bizarr erotikus-misztikus lélektani thrillerhez. Sarah Z. Montgomery nem mindennapi nő: képes lélekként testekben utazni, így spirituális testszállítóként tevékenykedik. Saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. Vajon el lehet viselni a lelki erőszakot? És mi lesz a Montgomery család további sorsa?

A #Wetoo – Kettős kereszt vérmes, tabudöntögető lélektani thrillere mindannyiunk története, akár keresztülmentünk a családon belüli erőszaktól a szexuális abúzuson át a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

 

BELEOLVASOK!

A történet folytatódik, a következő rész is érkezik hamarosan!

#Wetoo 2 – Testcserés számadás

„A nevem Sarah Z. Montgomery. Hivatásos médium vagyok, a munkaköröm spirituális testszállító. Hova visz ez a küldetés? Mit tanít a szabad akarat? Biztos, hogy elveheted azt, ami a másé, csak mert épp nem nála van? Hol van a határ? Akarod tudni?”

Sarah saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. De ez már nem csak róla szól: Richard, a férje nem akar mást, mint visszakapni a lélekben elvesztett feleségét, és ezért képes a legborzasztóbb döntést is meghozni. A következményekkel persze nem számol… Véronique rosszkor van rossz helyen, vagy éppen nincs, és bár nem áldozattípus, mégis nagy bajba kerül. A vőlegénye, Fréderic pedig komoly harccal kénytelen szembenézni, ha nem akarja elveszíteni a szerelmét. És egyáltalán nem tudni, mi lesz a többiek sorsa, akiket még magával ránt az általuk nem irányítható szerencsétlenségek sorozata…

A #Wetoo2 – Testcserés számadás első fele a #Wetoo – Kettős kereszt című részben már olvasható volt, de most kitárul előttünk a folytatás is. Ez a kegyetlenül szókimondó, bizarrul részletes, erotikával teli, tabudöntögető történet mindannyiunké. Akár keresztülmentünk a családon belüli vagy bármilyen nemi erőszaktól a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

 

AKIK MÁR OLVASTÁK:

Robin az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb élményét adta számomra a Testcserés számadás című novellával. Olyan módon írja le Sarah érzéseit, gondolatait, ami teljesen életszerű, hihető, így az olvasó teljes mértékig el tud merülni benne. Ezt a könyvet mindenkinek ajánlom olvasásra, aki nem retten vissza a 18-as karikától, a testi- lelki erőszaktól. (C. Cleaveland)

Mostanában elég sok thrillert olvasok, de ő sem maradt el tőlük 🙂 A kisregény érdekes volt, bár a vége felé gyanítottam hogy az lesz a csavar ami 😀 de kikapcsolt és lekötött. A novellán vakartam a fejem, de annyi hibája van hogy túl rövid volt 😀 Bár nálam minden novellánál ez a bajom 🙂 A Testcserés számadás viszont nagy szerelem lett *.* Nekem ez kell egészben, muszáj elolvasnom 🙂 (Sz. Zsófi)

Megint megajándékoztál egy hatalmas élménnyel! Nagyon köszönöm! Írj! És olvassanak! Mert a regényeidet meg kell, hogy ismerjék az emberek! Szükségünk van a Robin O’Wrightly hatásra!!!! (K. É. Zsuzsa)

Mindhárom történet más és más, mégis hasonlóak, tele vannak érzelmekkel, egy cseppnyi humorral megfűszerezve! Olyan eseményeket dolgoznak fel, amik bárkivel megtörténhetnek. A történetek jól fel lettek építve és a végén ott van mindegyiknél a csattanó, a nem várt fordulat! Csak gratulálni tudok az írónőnek a könyvéhez! Ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el, megéri! Köszönöm, hogy olvashattam!!! És várom a folytatást! 🙂 (K. Viktória)

Remekre sikerült, izgalmas, változatos, rohadt pörgős és akciódús. Együtt sodor a szereplőkkel, érzelmileg és lelkileg is! Humorban szétteng, de rengeteg olyan gondolat lapul meg a lapok között, amely az olvasó gondolkodásmódján is képes változtatni! Kissé pszicho, néhol thriller, de mindenképp valós. Emberi sorsok, embernek, emberekről. Mert mindenki áteshet ezen… Nincs kivétel. Azta! Remek volt! Köszönöm, hogy olvashattam! Olvassátok!!! (Ashley Redwood)

Könyves bloggerek véleménye:

Szerkesztői ajánlás:

A most „divatos” metoo-comingoutok idején meglehetősen merész félig fiktív, félig valós eseményeken alapuló történettel előállni. Ez a különös felépítésű egyveleg azonban inkább példázatgyűjtemény, mintsem didaktikus írás. Kvázi „így is történik, és meg is történhet bárkivel”. Mindhárom történet máshogy, de elgondolkodtató. Először nem ajánlottam Robinnak, hogy betegye a Testcserés számadás előzetesét, azonban rá kellett jönnöm, hogy maga a mű (legalább) két részből áll, és a Wetoo első részében szereplő Egy emlék rémképei című fejezet valójában egyetlen óriási metoo-történet, így csatlakozhatott a gyűjteményhez. Belepillanthattam a teljes történet második részébe, és bízvást állíthatom: ha ez nem veri ki a biztosítékot az olvasónál, az majd ki fogja. Úgyhogy mindenki a saját felelősségére olvassa ezt a sorozatot, de csak azért kihagyni, mert kemény és embertelen dolgokról van benne szó bizarr és kifordított élethelyzetekben, mindenképpen nagy hiba lenne, így a Wetoo 18 év fölött már olvasásra és megfontolásra ajánlott.

Rendeld meg a könyvet poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.