Robin O’Wrightly: Andrea & Andrea

Érzelmes… pikáns… fülledt…

Ha lehangolt vagy és vágysz valami viccesre, mégis érzelmesre, ugyanakkor pikánsra és fülledtre is, akkor melegen, sőt forrón ajánlom a két Andreát! …Ja, itt jut eszembe, hogy ez nem két nő, és nem is két olasz férfi… Inkább kettejük keveredése, de még hogy! 🙂 Nincs benne semmi szokványos, mivel teljességgel zsáneregyveleg: tartalmaz olaszos-magyaros-csípős-kedves humort és romantikát bőven, néhol vaskos erotikát, valamint egy krimi, sőt, még sci-fi szálat is. Most kiderül, hogy mi jött össze két barátnő évődéséből és 15 nap alatt… 😉

ÉRDEKEL, MEGRENDELEM!

OLVASS BELE!

ISBN: 978-615-00-1263-6
Oldalszám: 232
Kiadó: MOGUL Kiadó
Teljes ár: 2.990 Ft

Abban ​nincs semmi különleges, hogy egy milánói férfi, bizonyos Andrea Rigo, aki éppen felfüggesztett nyomozóként tengeti unalmas napjait, csomagot kap a postástól. Az már inkább furcsa, hogy a pakkot másnak szánták, neki ez azonban egyáltalán nem tűnik fel. Hogy miért? Mert a címzett Rigó Andrea, egy magyar vendégmunkás nő, aki diplomás létére két műszakban dolgozik, és tíz házszámmal odébb lakik. Ő nagyon is hiányolja, és felkerekedik, hogy kiderítse: hova került a küldemény… Mi lesz ebből?! 

Semmi komoly – vagy épp túlságosan is? Mennyire kavarhat be két egyéjszakás szerető, ha kávéházas? És ami a legfontosabb: meg lehet-e menteni a Földet a totális kipusztulástól és a gépek rémuralmától?

Robin O’Wrightlynál, a narrációs szatíra meghonosítójánál ismét elgurult a pirula: az Andrea & Andrea című romantikus-erotikus sci-fi-krimi-paródia így született meg. Az író két énje a kiborulás szélére juttatja még a főhősöket is…

– – –

18+ Kedves kiskorú embertársam! Ebben a kötetben csupa olyat olvashatnál, amit már egyébként is tudsz. Szóval ez nem érdekes, és nem is neked szól! Bocsi! Passzold le szépen anyuéknak! Köszi!

BELEOLVASOK!

AKIK MÁR OLVASTÁK:

Nagyon rég nem nevettem ennyit egy történeten, Imádnivaló! A család kicsit hü***nek nézett, de sebaj, megérte. Andrea és Andrea egy tökéletesen tökéletlen páros. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a jó humort, szeret nevetni. Figyelmeztetnék azonban minden leendő olvasót:
– Közlekedési eszközön csak saját felelősségre olvassa
– Készüljön fel egy kiadós hasfájós nevetésre
– Készítsen elő zsepit, mert a könnyezésig való nevetés garantált
– Végül, de nem utolsósorban, kényelmesen helyezkedjen el, mert nehezen fogja tudni abbahagyni az olvasást: tehát ne kézen- vagy fejen állva, négykézláb, stb. …  (S. Georgina, Moly.hu)

Hú meg ha. Andrea és Andrea történetét egyszerűen faltam! Mindamellett, hogy annyit kacagtam könyvön, mint már régen, egy nagyon mély érzelmekkel teli történetnek lehettem részese. Mert az voltam! (B. Rita, Moly.hu)

Végigolvastam és csak gratulálni tudok! Vén fejem ellenére még a 18-as karikával jelzett részek is tetszettek, bár először kissé meglepett. Ennek ellenére illik a szövegbe, és így nem felesleges, pornóba hajló. Talán még a sok, de kicsillagozott káromkodás volt, amin csodálkoztam, de tudom, tapasztalom, hogy a fiatalság és bizony egyéb korosztály is így beszél. A közbeszúrások, egyéb beszólások, megjegyzések is jó helyen voltak és ültek! Én csak ajánlani tudom, hogy írj! Írj! Írj! (G. Margit, Moly.hu)

Életemben nem nevettem ennyit egy könyvön. 🙂 A viták a szerkesztővel, az utalások… Fenomenális! (S. Zsuzsa, Moly.hu)

Könyves bloggerek véleménye:

Szerkesztői ajánlás:

Bevallom, nem volt könnyű dolgom, mikor „géphez kaptam” a kéziratot. Eleve nem arra számítottam, amire gondoltam, Robin teljességgel meg tudott lepni. Nem ismertem a stílusát, nekem ez nagyon új volt, ráadásul rögtön a mélyvízbe dobott vele, aztán ott is tartott. De aztán hamar megszerettem a cselekményt, a történetet, a szereplők jellemfejlődését, és azon kaptam magam, hogy derékig állok a sztoriban… Ki sem akartam jönni belőle. Reméljük, az olvasók is hasonló élményekkel gazdagodnak a könyv végére. És talán még folytatás is várható. 🙂 (Virágh Máté, szerkesztő)

Múzsák között élek, avagy Hogyan születnek a legendás alkotások?  

Valahogy egész életemben predestináltattam az íróságra, így amióta az eszemet tudom, és főleg, amióta el is vesztettem: írok. Leginkább könyveket. Már kiadtunk hármat, jön a negyedik, de már ugyanennyit megírtam, ha nem többet, és kiadásra vár mind.
A legtöbb regényemet külső személyektől kapott ihlet generálta, például a sokak által utált levélszemét. Az Erelem-összest ilyen „műanyag” nevekből álló szereplők népesítik be, de legutóbb egész máshogy állított be Múzsa kisasszony: én kaptam félrecímzett spamet. A lánykori nevem Borbála – de előrebocsátom, hogy csak az hívjon így, aki meg akar halni –, ám ezt is sikerült elgépelnie az adathalászoknak, így kaphattam olyan kéretlen levelet, hogy „kedves Szabó Borbéla!” Bor Béla lettem…  Nem mondom, szerettem volna anno fiúnak születni, de a nem-megerősítő műtét drága, meg így két gyerekkel és férjjel minek, szóval büszkén dagadó női mellel röhögtem magam le a székről. Mit tesz egy vérbeli 21. századi író? Kiposztolja Facebookra! Annak rendje és módja szerint kiírtam… Egy barátnőm, M. Andi pedig reagált is rá: 
– Ez valami coming out?
Majd hozzátette:
– Azért bírlak, Bélám… izé… Borkám, mert nem lepődsz meg az idióta beszólásaimon.  Azért IS.
– Dettó.  
Mondtam magamban: „na, te se röhögj…”, persze értettem a viccet. 
– Nem gond, mert az Andrea olaszul meg férfinév.  
Reméltem, nem sértődik meg, de ő se „olyan”…
– Tudom. Életem nagy tragédiája. De most tehetek én arról, hogy anyámék nem tudnak olaszul?
– Ne bánd, nagyon szexi név!  
– Drága életem! Így [X] évesen már pont leszarom, hogy mennyire szexi. Szólhattál volna előbb is.
– Ne add fel. A szerelem néha napnyugta előtt is jöhet.  
– Nem baj. Kap egy lámpácskát, oszt’ mehet tovább. 
– Bírlak.  Az milyen, ha összejön egy olasz és egy magyar Andrea? 
– Neked is eszedbe jutott? Az előbb a konyhában kiköptem a cigit a röhögéstől… Pont ezen.
– Igen.  Pedig már nem akarok újabb romiparódiát írni. 
– …De fogsz… 
– Neeeeeeeeeeeeeeeeee!  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! 
– Kijön, aminek ki kell jönni.
– Te, múzsa!    Végetek lesz, mint a botnak, adtok itt az írónak mindenféle ötletet, meg fogja írni!   
November 28-án megfogant, 30-án beindult az íródás és december 15-én felsírt a nyers kölyök, azóta látta két béta és egy olvasó, és eddig jó visszajelzésekkel, de elindul az útjára lassan az új szerzemény…

Ja! Amúgy azt nem tudom, hogy születnek a legendás alkotások, de ennek így sikerült. 

Rendeld meg a könyvet poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.