Robin O’Wrightly író és könyvei

„Megszállott vagyok: bárhol, bármikor és bármire képes vagyok írni, ha hagynak.”

Az írói nevem Robin O’Wrightly, de ez csak az egyik személyiségem. Azért választottam ezt az uniszex nevet, hogy egyrészt elkülönítsem a „civil” könyves éne(i)mtől (illusztrátor, lektor, korrektor, tördelőszerkesztő), másrészt, hogy objektíven, entitásomtól függetlenül szemlélhessék a műveimet, harmadrészt meg, mert imádom az álneveket. 🙂

Grafomániára predestináltattam reneszánsz ember apukám és billentyűmágus anyukám jóvoltából, és hat esztendős kiadói tevékenységem okán is.

Először olvasni kezdtem és abba beleszerettem, így rájöttem, ha írok, akkor mindig lesz mit olvasnom. 12 éves korom óta írok tudatosan, 2007-ben kezdtem írni újságoknak, blogoknak, kiadóknak is. 2011-ben írtam meg első regényem, 2017 óta eltökélten hivatásos szerzőként írok.

Műfajban mindenevő vagyok, regényeket, dialógusokat, jeleneteket, novellákat és néha verseket osztok meg. Étoszom, hogy minél több zsánerben és célcsoportnak írhassak, mert azt vallom, hogy mindannyian egy nagy étlap választéka vagyunk, ahol ugyanúgy keresik a gulyáslevest, mint a tiramisut, és szeretném, ha minden szinten, jó étvággyal fogyasztanák a munkáimat.

Túl vagyok számos könyvön, és előttem van tervben még egy rakás másik, nagyon remélem, még sokáig alkothatok. Ami jön, fogadom, ami megy, engedem. 🙂

Grafománságom oka: az írás számomra életmentő, túlélő terápia, hogy ne bolonduljak meg (jobban 😀 ), és hogy fennmaradjon belőlem valami akkor is, ha már az unokáim is az Elíziumi Alkotótábor tagjai lesznek… Megszállott vagyok: bárhol, bármikor és bármire képes vagyok írni, ha hagynak. 🙂

A családom az első számú támogatóm: a gyerekeim és a férjem az ifjúsági sorozatom bétái, anyukám és a testvérem nagyon büszke rám. Apám, ha köztünk lenne, szintén örülne, de így az egekből, könnyekig hatva, néha esőt sír.

Az írást magát kedvelem az egész könyvalkotásban a legjobban. Aztán a rajzolást az írás mellé, ami inspirál. A legvégén pedig a borítótervezést és a tördelést; ezeket, ha tehetem, én készítem el. A korrektúrát ilyenkor kiadom, mert a saját hibáimra vakfoltos vagyok, lássa inkább szűz szem. Ami kevéssé az asztalom, az a marketing, de hát csinálni kell. Az olvasók a létükkel jutalmaznak meg. 🙂

Persze úgy nézek ki, mint aki ezer fokon pörög, de azért ez nincs így. Van írói válságom nekem is, az Egy mondat per nap-módszerrel gyógyítom. A legjobb írói tanács, amit valaha kaptam: „írj mindennap legalább egy mondatot!” Azért, mert bevált. A legrosszabb megjegyzés, amit kaptam: „tuti, hogy tőled nem olvasok el semmit”, de ezekkel nem foglalkozom. Aki nem olvas, az nem célcsoport, ennyi.

Az írás egy korszak, úgy néz ki, életfogytiglani. 😀 Ezért ezentúl szeretnék úgy haladni az írással, ahogy a legjobb, és célom kiadni a könyveimet, ismertté válni, pénzt is szerezni belőle, aztán apám életművét öregbíteni, boldoggá tenni a kölyköket, meg a szüleiket is. Úgy érzem, ennek egy része már megvalósult, szóval jöhet a gazdagság és a hírnév. 😉

Robin O’Wrightly

Szerző

ISMERD MEG A KÖNYVEKET!

Tripiconi sztori | 1. rész | Az amulett rejtélye

ISBN: 978-615-5668-17-3
Oldalszám: 456
Kiadó: MOGUL Kiadó
Teljes ár: 3.990 Ft

A sorozat további részei is érkeznek hamarosan!

Van egy hely, amelyet soha nem fogunk megtalálni a térképen, hiába keressük: ez Tripicon, egy szigetállam az Észak-Atlanti-óceán kellős közepén. A valaha szebb napokat látott, ám most már csak vegetáló birodalomban az uralkodó Ponti-hercegség teljesen modern, de mindentől elzárt életét éli.

Egy augusztusi szombat délelőttön az unatkozó koronaherceg, Matteo még nem is sejti, hogy aznap délután kezdődik csak el a Tripiconi sztori hihetetlen története: az első, Az amulett rejtélye című részben, egy hét leforgása alatt teljesen a feje tetejére áll a világ. Az oka egy titokzatos, „tengertörött” idegen fiú, akit félholt állapotban, egy különös nyakékkel együtt, a parton talál meg Arabella kishercegnő, Matteo unokatestvére.

Innentől kezdve nincs megállás: a pörgő lendületű, fiatalos humorral átszőtt, ismeretanyagban és párbeszédekben gazdag, érzelmes kalandfolyamban sok kérdés és kétely merül fel.

Vajon ki lehet ez a srác, és mit akarhat Tripiconban? Mi az a türkizkék fényű kristály, melyet a nyakában hord? És mi történik akkor, ha ellopják tőle? Vajon megtalálják-e a kérdésekre a választ, amikor szorít az idő?

MEGRENDELEM!

Erelem – eszetlen szerelem

A jóképű és kissé paranoiás adóhivatalnok beleszeret a nem csak kívül szőke, feketegazdaságban dolgozó hosztesszbe. „Ez valami vicc?” Az! 
Ez a kötet nem egy szerelmesregény paródiája, hanem az összesé. De hogy ne csupán öncélú poénkodás legyen, természetesen van mondanivalója is: nem csak mínusz centikben mérhető a legmélyebb kapcsolat férfi és nő közt. Még ha ehhez az őrület határát kell súrolni a túloldalról…

MEGRENDELEM!

A sorozat további részei is érkeznek hamarosan!

ISBN: 978-615-00-0248-4
Oldalszám: 192
Kiadó: Magánkiadás
Teljes ár: 2.990 Ft

#Wetoo

ISBN: 978-615-00-1310-7
Oldalszám: 196
Kiadó: MOGUL Kiadó
Teljes ár: 2.990 Ft

A sorozat további részei is érkeznek hamarosan!

A ​rémálomban egyetlen jó dolog van: az ébredés. Kivéve, ha a valóság szörnyűbb, mint az álom.

A Gyilkos emlék kisregényben két nő idővonala tárul elénk, az egyikük, Connie V. Marshall, fotós már túl van élete legdurvább cselekményén: ámokfutást végzett egy irodában, maga után hagyva 15 áldozatot. A másik, Shauni Hullivan, nyomozó pedig még előtte áll a saját legdurvább élménye feldolgozásának: miért lát rettenetes rémálmokat nemi erőszakról és képtelen lefeküdni férfiakkal? Két nő üldözi a gólemét, egymást és végül önmagát. Mindeközben nem is sejtik, hogy sorsuk több szálon kapcsolódik össze, mint azt hitték… Mindketten a saját poklukból indulnak, de eljutnak a saját Paradicsomukba a végén?

A Tinnitusz novellában egy házaspár konfliktusa egy buli után bontakozik ki, amikor nem várt vendégeik érkeznek… Ismerik-e egymást annyira, hogy megmentsék az életüket?

A Testcserés számadás előzetes egy nagyon megosztó és bizarr erotikus-misztikus lélektani thrillerhez. Sarah Z. Montgomery nem mindennapi nő: képes lélekként testekben utazni, így spirituális testszállítóként tevékenykedik. Saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. Vajon el lehet viselni a lelki erőszakot? És mi lesz a Montgomery család további sorsa?

A #WeToo – Kettős kereszt vérmes, tabudöntögető lélektani thrillere mindannyiunk története, akár keresztülmentünk a családon belüli erőszaktól a szexuális abúzuson át a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

MEGRENDELEM!

Andrea & Andrea

Abban ​nincs semmi különleges, hogy egy milánói férfi, bizonyos Andrea Rigo, aki éppen felfüggesztett nyomozóként tengeti unalmas napjait, csomagot kap a postástól. Az már inkább furcsa, hogy a pakkot másnak szánták, neki ez azonban egyáltalán nem tűnik fel. Hogy miért? Mert a címzett Rigó Andrea, egy magyar vendégmunkás nő, aki diplomás létére két műszakban dolgozik, és tíz házszámmal odébb lakik. Ő nagyon is hiányolja, és felkerekedik, hogy kiderítse: hova került a küldemény… Mi lesz ebből?! 

Semmi komoly – vagy épp túlságosan is? Mennyire kavarhat be két egyéjszakás szerető, ha kávéházas? És ami a legfontosabb: meg lehet-e menteni a Földet a totális kipusztulástól és a gépek rémuralmától?

Robin O’Wrightlynál, a narrációs szatíra meghonosítójánál ismét elgurult a pirula: az Andrea & Andrea című romantikus-erotikus sci-fi-krimi-paródia így született meg. Az író két énje a kiborulás szélére juttatja még a főhősöket is…

18+ Kedves kiskorú embertársam! Ebben a kötetben csupa olyat olvashatnál, amit már egyébként is tudsz. Szóval ez nem érdekes, és nem is neked szól! Bocsi! Passzold le szépen anyuéknak! Köszi!

MEGRENDELEM!

ISBN: 978-615-00-1263-6
Oldalszám: 232
Kiadó: MOGUL Kiadó
Teljes ár: 2.990 Ft

Rendeld meg a könyveket poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.