KÉSZLETKISÖPRÉS

Mason Murray: Visszatérő végzet

2.990 Ft helyett -> 1.500 Ft-ért

Mert a végzetünk elől nincs menekvés…

ISBN: 978-615-80272-6-7
Oldalszám: 345
Kiadó: Mogul Kiadó

Teljes eladási ár: 2.990 Ft

MEGRENDELEM A KÖNYVET!

Russel Sheldonnak pocsék napja van. Különleges képességei átokként ülnek rajta , ráadásul szakít vele a barátnője, majdnem részese lesz egy balesetnek, holtan találja a kolléganőjét és többször is megpróbálják eltenni láb alól. Nem bízhat senkiben, csak egy vadidegen lányban, akit azelőtt még sosem látott. Bár az események sodrásában lassan már semmiben sem lehet biztos.

Donelly hadnagy ugyanezen a reggelen úgy hiszi, egy rutinszerű nyomozást kell elkezdenie, ám hamar nyilvánvalóvá válik számára, hogy élete legkülönösebb ügyébe csöppent, amelynek megoldásában nem segít a sok éves tapasztalat és egyetlen tudományos módszer sem . Csak akkor érhet el sikert, ha félreteszi a józan eszét és elfogadja, hogy a világot olyan erők mozgatják, melyeknek létéről eddig fogalma sem volt.

A nyomok egy sok évvel ezelőtti fülledt nyári naphoz vezetnek, a Mississippi lápvidékére, amikor Bishop tiszteletes ördögűző szertartása tragikus eredménnyel zárult. A világra pedig rászabadult valami rettenetes, amit mások halála éltet, nem ismer könyörületet, és úgy tűnik, hogy lehetetlen féken tartani.

Megkezdődik a versenyfutás az idővel, percről percre nő a feszültség, és egyre közelebb kerül a pont, amikor már senki és semmi nem állíthatja meg a végzetet…

OLVASS BELE!

Visszatérő végzet

Beleolvasok!

Tisztítótűz

Ingyen letölthető!

Szerzői ajánlás Mason Murray tollából:

Kedves Olvasó, ha tücsökmuzsikától hangos nyári estéken tekinteted a csillagruhában ragyogó égboltra emeled, és úgy érzed, van ott kint valami, aminek több köze van a földi élethez, mint bárki is gondolná. Ha életutad követhetetlennek tűnő kacskaringós ösvényén időnként felismerni vélsz nyomokat, amelyek a rendezői székből irányító Sorsra utalnak, és legbelül már tudod is, semmi sem történik véletlenül. Ha rajta szoktad kapni a Tudományt, hogy zavartan másfelé néz vagy a nyakán dagadó erekkel erőből, rémülten tagad, ha olyan zavarba ejtő esettel találkozik, amire még nem sikerült akadémikus magyarázatot gyártania.

Neked ajánlom ezt a történetet, aki úgy szeret válaszokat keresni a kínzó kérdésekre, hogy közben imád izgulni és szorítani a hőseiért, akit a lényeg érdekel, mellébeszélés nélkül. A Visszatérő végzet a te regényed, ha van bátorságod kalandok során át rejtélyek nyomába eredni, és a végén nem félsz megtudni az igazságot.

Bloggerek véleménye:

Rendeld meg a könyvet poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.