Leda D’Rasi  

  A DÖG  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindannyiunkban lakozik egy Dög. Benned is.

Talán nem így hívod, egyszerű önvédelmi mechanizmusnak tudod be, vagy a megfelelő időben előbújó bátorságnak. De az sem kizárt, hogy neve sincs.  

Az is lehet, hogy tudod, hogy ott van és fel is vállalod személyiséged ezen részét. Talán tudsz a létezéséről, de bőszen tagadod azt, vagy épp halvány fogalmad sincs róla, hogy nem vagy egyedül. Bármelyik legyen is, egy biztos. Ő ott van. Figyel. Terelget. Védelmez. Majd a kellő időben előlép, hogy egy istentelen nagy pofonnal a megfelelő irányba kormányozzon. Üt, ver, szid, ordít veled, és kegyelmet nem ismerve olvassa a fejedre minden hibád, hülyeséged.

Mégis rá fogsz jönni, hogy ő a legjobb barátod. Miért?

Mert ő az, aki nem ismeri a félelmet, ami téged megdermeszt. Nem érzi a fájdalmat, ami téged ketté metél. Magasról tesz a kétségre, ami téged a földre kényszerít. Mindenre képes, és az egész világ ellen kiáll érted, amíg rá nem jössz, eddig rossz úton jártál…saját magaddal kapcsolatban.

Hagyd hát, hogy tegye a dolgát. Ne nyomd el magadban. Mert eljön az idő, amikor csak rá számíthatsz. És amikor közös utatok véget ér, nem is fogod érteni, eddig hogy lehettél meg nélküle.

Üdvözöllek a Dög világában, ahol az erős nők születnek!

ÉRDEKEL, MEGRENDELEM!

OLVASS BELE!

A DÖG

Érezted valaha a megcsalás fájdalmát? A hazugság kínkeservét? A porig alázás szégyenét?

Akkor ez a könyv neked íródott, és mindenkinek, aki hasonló emlékek közt őrlődik, azon gondolkodva: Miért tette ezt velem?

A kérdés azonban szerintem inkább az: Számít a miért? Nem! Kit érdekel? Van, amire nincs magyarázat, nincs bocsánat! Kapard össze magad, lépj túl a dolgon és válj azzá, akivel ezt soha a büdös életben nem teheti meg többé senki!

Abigail – élete legpocsékabb napján – saját sírjában ébred. 35 éves, elhagyott, kiközösített, naiv… egy szóval: balek. Neki már mindegy. Úgyis épp feladni készül. Nem úgy a segítője, aki sajátos szemlélettel viszonyul az emberszabású vagy emberarcú férgekhez. Ő minden csak nem nebáncsvirág, és akkor is kirángatja Abby-t a lelki posványból, ha az beledöglik is. Ez is egy opció. A másik pedig az, hogy Abby kihantolja magát, lelke mélyéről előhívja Dög-énjét, és olyan bosszút áll, hogy a fal adja a másikat. 

Jól hangzik? Akkor tarts velem!

Én vagyok a Dög! És van számodra egy történetem…

ISBN: 978-615-80272-9-8
Oldal: 250
Kiadó: MOGUL Kiadó

Teljes eladási ár: 2.990 Ft

BELEOLVASOK!

AKIK MÁR OLVASTÁK:

„ Ahogy olvastam, bizonyos részeknél rázott a hideg. Olyan emlékeket juttatott eszembe, amiket azt hittem, már elfelejtettem. De nem. Mennyivel könnyebb lett volna akkor minden, ha nekem is van egy Dögöm, aki felráz!” (A. Ildikó)

„ D karaktere mindent visz! Új, mocskos szájú szuperhős született, aki a sárba tiport lelkek megmentője!” (L. Mara )

“Mindenkinek, akit egy pillanat alatt elhagytak, megcsaltak… el kell olvasnia! És azoknak is, akik birka türelemmel várnak valamire, egy kapcsolatban.” L. Betti

“Szerintem ezt a könyvet kötelezően el kellene olvasnia minden nőnek! Egyébként meg, ha van bennem egy ilyen Dög, akkor mi baromi jól kijönnénk. Atom jó fej a csaj!”  (K. Zsófia)

„Ez egy Dög a szószoros értelmében! Minden sorába szerelmes lettem. Nagyon ajánlom, hogy újra találkozhassak vele. Mert ez a Dög nem halott, nem bűzlik. Ez a dög maga az élet!” (I’Nevar Creed)

„Itt-ott kegyetlen. Máshol humoros. Kicsit még bőgtem is. ” (M. Szilvia)

„Összetört szív. Lelki mélységek. Ha már semmi nem segít, akkor hívd életre magadban a Dögöt, és meg se állj addig, míg jogos bosszúd be nem teljesül. Imádtam a nagy tanúságokat! A Dög mindenki számára kötelező olvasmány, aki sebet készül nyalogatni egy balul sikerült párkapcsolat után. A könyv nagy igazságát teljesen magamévá tettem: Ne döglődj, inkább legyél Te a Dög!” (M. Krisztina)

BLOGGEREK véleménye:

Anarchia Könyvblog

GeniusMerielle könyvei

MEGRENDELEM!

Szerkesztői ajánlás:

Mit teszel, ha egyik pillanatról a másikra, minden előzmény nélkül elhagy az, akiben vakon megbíztál? Akit szerettél. Akinek odaadtad a szíved, de ő darabokra törte.

Számos választási lehetőséget kínál az élet. A szituáció nem új. Lehetsz például lúzer, aki olyannyira beletemetkezik fájdalmába, hogy egy napon valóban saját sírjában ébred. Hoppá – és itt el is kezdődik hősnőnk története. Abby tragédiája az Égieknél is kiveri a biztosítékot, így a természetfeletti erők is bekapcsolódnak a lélek-játszmába. Kezdetét veszi egy paranormális maradj talpon vetélkedő, ahol egyszer csak azt tapasztaljuk, hogy a szerepek felcserélődnek. Érdekesen hangzik? Fokozzuk kicsit. Ha már kellő önbizalommal rendelkezel, kimásztál sírodból, de még mindig háborog a lelked, állítsd helyre egy stílusosan vagány és kreatív bosszú-tervvel, melyre egy olyan valaki biztat, aki kihozza belőled a Dögöt! Ha a Dög életre kel, nincs aki megállítsa, töretlenül halad célja felé, és addig nem nyugszik, amíg el nem éri azt.

Hiányzik a motivációd? Nem tudod, hogyan tovább? A Dög majd mindenre megadja Neked a választ! Nem kell mást tenned, mint elolvasni, és garantálom, hogy kinyílik a szemed a világra!

Hajrá!

ELŐRENDELHETŐ a 3. rész: Talán tündérmese

Van, hogy a múlt gúzsba köt.

Fairy a Dinasztia legtitokzatosabb tagja. Jéghideg, távolságtartó, érzelemmentes. Saját bevallása szerint előbb ugrana fejest az első működő vulkánba, semhogy egy férfihoz legyen kötve. Igen ám, csakhogy az Égieket nem érdekli a boszorkány véleménye. Ők úgy szövik a szálakat, ahogy a legjobbnak tartják, így Fairy sem kerülheti el a sorsát. Vagyis a férfit, aki – akarja vagy sem – a párja. A kérdés csak az: mit tenne meg, hogy szabaduljon a helyzetből?

Bővebben...

MÉG kapható a 2. rész: Lidércfény

A boszorkányok élete nem egyszerű.

Una, a Dinasztia vezére – hogy legfiatalabb boszorkányát megmentse –, kénytelen nem kívánt szövetséget kötni a lidércek királyával. Évezredek óta ismerik egymást, de ismeretségük ellenszenv volt első látásra. Most azonban segítségre szorul, és pont az a férfi segíthet rajta, akitől a legkevésbé szeretne bármit is kérni. A segítségért cserébe pedig csak egyetlen dolgot adhat. A legnagyobb titkát… és vele az életét…

Bővebben...

UTÁNRENDELHETŐ az 1. rész: Utolsó kívánság

Te mit tennél, ha egy nap kiderülne, hogy boszorkány vagy? Képes lennél egy korábban mesének hitt világról elfogadni, hogy az mégiscsak valóság?

Angel Ivy Stanford élete – csodával határos módon túlélt balesete után – 180 fokos fordulatot vesz. Hirtelen egy olyan közösségben találja magát, amiről eddig csak fantasy könyvekben olvasott. Kezdeti lelkesedése és csodálata azonban csak addig tart, amíg rá nem döbben, hogy a halhatatlanok élete bizony nem habos torta…

 

Bővebben...

Rendeld meg a könyvet poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.