Leda D’Rasi  

  A DÖG  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindannyiunkban lakozik egy Dög. Benned is.

Talán nem így hívod, egyszerű önvédelmi mechanizmusnak tudod be, vagy a megfelelő időben előbújó bátorságnak. De az sem kizárt, hogy neve sincs.  

Az is lehet, hogy tudod, hogy ott van és fel is vállalod személyiséged ezen részét. Talán tudsz a létezéséről, de bőszen tagadod azt, vagy épp halvány fogalmad sincs róla, hogy nem vagy egyedül. Bármelyik legyen is, egy biztos. Ő ott van. Figyel. Terelget. Védelmez. Majd a kellő időben előlép, hogy egy istentelen nagy pofonnal a megfelelő irányba kormányozzon. Üt, ver, szid, ordít veled, és kegyelmet nem ismerve olvassa a fejedre minden hibád, hülyeséged.

Mégis rá fogsz jönni, hogy ő a legjobb barátod. Miért?

Mert ő az, aki nem ismeri a félelmet, ami téged megdermeszt. Nem érzi a fájdalmat, ami téged ketté metél. Magasról tesz a kétségre, ami téged a földre kényszerít. Mindenre képes, és az egész világ ellen kiáll érted, amíg rá nem jössz, eddig rossz úton jártál…saját magaddal kapcsolatban.

Hagyd hát, hogy tegye a dolgát. Ne nyomd el magadban. Mert eljön az idő, amikor csak rá számíthatsz. És amikor közös utatok véget ér, nem is fogod érteni, eddig hogy lehettél meg nélküle.

Üdvözöllek a Dög világában, ahol az erős nők születnek!

ÉRDEKEL, MEGRENDELEM!

OLVASS BELE!

A DÖG

Érezted valaha a megcsalás fájdalmát? A hazugság kínkeservét? A porig alázás szégyenét?

Akkor ez a könyv neked íródott, és mindenkinek, aki hasonló emlékek közt őrlődik, azon gondolkodva: Miért tette ezt velem?

A kérdés azonban szerintem inkább az: Számít a miért? Nem! Kit érdekel? Van, amire nincs magyarázat, nincs bocsánat! Kapard össze magad, lépj túl a dolgon és válj azzá, akivel ezt soha a büdös életben nem teheti meg többé senki!

Abigail – élete legpocsékabb napján – saját sírjában ébred. 35 éves, elhagyott, kiközösített, naiv… egy szóval: balek. Neki már mindegy. Úgyis épp feladni készül. Nem úgy a segítője, aki sajátos szemlélettel viszonyul az emberszabású vagy emberarcú férgekhez. Ő minden csak nem nebáncsvirág, és akkor is kirángatja Abby-t a lelki posványból, ha az beledöglik is. Ez is egy opció. A másik pedig az, hogy Abby kihantolja magát, lelke mélyéről előhívja Dög-énjét, és olyan bosszút áll, hogy a fal adja a másikat. 

Jól hangzik? Akkor tarts velem!

Én vagyok a Dög! És van számodra egy történetem…

ISBN: 978-615-80272-9-8
Oldal: 250
Kiadó: MOGUL Kiadó

Teljes eladási ár: 2.990 Ft

BELEOLVASOK!

DÖG HATÁRIDŐNAPLÓ – 2019. évre
Teljes eladási ár: 3.500 Ft

DÖG HATÁRIDŐNAPLÓ

Ha ezt választod, tudnod kell, nem egy szokványos határidőnaplóval viszed majd végig a következő évet. Itt nem lesz finom lelki simogatás, nem lesz pátyolgatás. Itt DÖG stílus van! Viszont ha kitartó vagy, pozitív változásokat érhetsz el. De varázslatra ne számíts. Mindenért meg kell dolgoznod. A TE változásodért senki más nem fog tenni!

Neked ajánlom, ha kész vagy a nagy felismerésekre, őszinte önvizsgálatra, a változásra. Ha eleged van abból, hogy minden álmod, vágyad, terved a süllyesztőben végzi. Ha megfulladsz a megfelelési kényszertől, és mindenkinek élsz, csak magadnak nem. Ha újra meg újra a padlón fekve térsz magadhoz megcsalások, átverések sorozatától szenvedve.

Legyen 2019 tényleg a változás éve!

Kezd el te is, ne várj tovább! Légy tudatos, erős nő! Dobd le a láncokat, elő a Döggel!

BELELAPOZOK!

DÖG NAPLÓ

Ez valami új. Valami más. Nem egy rózsaszín szalaggal átkötött habos-zsabos lányka napló, ahová szigorúan gyöngybetűkkel lehet írni, és csakis szép dolgokról illik megemlékezni. Fenéket!

Itt légy DÖG!

Neked ajánlom, ha máshol nem teheted meg, vagy még nem érzed magadban az erőt, a bátorságot, hogy megtedd. Ha félsz még belevágni az egyértelmű változásba, ugyanakkor azt már tisztán érzed, hogy ki kell engedned a gőzt. Legyen ez a kezdő lépés! Legalább ezen az egy helyen add ki magadból, amitől majd meg fulladsz!

Tudd, hogy ez a napló mindent elbír, minden kibír. Itt nincs cenzúra, nem érkeznek szúrós tekintetek a nagy kirohanásokra. Itt bármit lehet, bármit leírhatsz és akárhogyan! Írd le, amit soha nem mondtál ki, ami belülről feszít, ami robbanással fenyeget.

Írd le, szabadulj meg tőle, mert csak így szabadíthatod fel saját magadat is, és hidd el, ezzel együtt a változás is elindul.

De valahol el kell kezdeni. Kezd el naplóírással, és közben gyűjts erőt a továbbiakhoz!

DÖG NAPLÓ – Kezd el, bármikor…

Teljes eladási ár: 2.900 Ft

AKIK MÁR OLVASTÁK:

„ Ahogy olvastam, bizonyos részeknél rázott a hideg. Olyan emlékeket juttatott eszembe, amiket azt hittem, már elfelejtettem. De nem. Mennyivel könnyebb lett volna akkor minden, ha nekem is van egy Dögöm, aki felráz!” (A. Ildikó)

„ D karaktere mindent visz! Új, mocskos szájú szuperhős született, aki a sárba tiport lelkek megmentője!” (L. Mara )

“Mindenkinek, akit egy pillanat alatt elhagytak, megcsaltak… el kell olvasnia! És azoknak is, akik birka türelemmel várnak valamire, egy kapcsolatban.” L. Betti

“Szerintem ezt a könyvet kötelezően el kellene olvasnia minden nőnek! Egyébként meg, ha van bennem egy ilyen Dög, akkor mi baromi jól kijönnénk. Atom jó fej a csaj!”  (K. Zsófia)

„Ez egy Dög a szószoros értelmében! Minden sorába szerelmes lettem. Nagyon ajánlom, hogy újra találkozhassak vele. Mert ez a Dög nem halott, nem bűzlik. Ez a dög maga az élet!” (I’Nevar Creed)

„Itt-ott kegyetlen. Máshol humoros. Kicsit még bőgtem is. ” (M. Szilvia)

„Összetört szív. Lelki mélységek. Ha már semmi nem segít, akkor hívd életre magadban a Dögöt, és meg se állj addig, míg jogos bosszúd be nem teljesül. Imádtam a nagy tanúságokat! A Dög mindenki számára kötelező olvasmány, aki sebet készül nyalogatni egy balul sikerült párkapcsolat után. A könyv nagy igazságát teljesen magamévá tettem: Ne döglődj, inkább legyél Te a Dög!” (M. Krisztina)

BLOGGEREK véleménye:

Anarchia Könyvblog

GeniusMerielle könyvei

MEGRENDELEM!

Szerkesztői ajánlás:

Mit teszel, ha egyik pillanatról a másikra, minden előzmény nélkül elhagy az, akiben vakon megbíztál? Akit szerettél. Akinek odaadtad a szíved, de ő darabokra törte.

Számos választási lehetőséget kínál az élet. A szituáció nem új. Lehetsz például lúzer, aki olyannyira beletemetkezik fájdalmába, hogy egy napon valóban saját sírjában ébred. Hoppá – és itt el is kezdődik hősnőnk története. Abby tragédiája az Égieknél is kiveri a biztosítékot, így a természetfeletti erők is bekapcsolódnak a lélek-játszmába. Kezdetét veszi egy paranormális maradj talpon vetélkedő, ahol egyszer csak azt tapasztaljuk, hogy a szerepek felcserélődnek. Érdekesen hangzik? Fokozzuk kicsit. Ha már kellő önbizalommal rendelkezel, kimásztál sírodból, de még mindig háborog a lelked, állítsd helyre egy stílusosan vagány és kreatív bosszú-tervvel, melyre egy olyan valaki biztat, aki kihozza belőled a Dögöt! Ha a Dög életre kel, nincs aki megállítsa, töretlenül halad célja felé, és addig nem nyugszik, amíg el nem éri azt.

Hiányzik a motivációd? Nem tudod, hogyan tovább? A Dög majd mindenre megadja Neked a választ! Nem kell mást tenned, mint elolvasni, és garantálom, hogy kinyílik a szemed a világra!

Hajrá!

ELŐRENDELHETŐ a 3. rész: Talán tündérmese

Van, hogy a múlt gúzsba köt.

Fairy a Dinasztia legtitokzatosabb tagja. Jéghideg, távolságtartó, érzelemmentes. Saját bevallása szerint előbb ugrana fejest az első működő vulkánba, semhogy egy férfihoz legyen kötve. Igen ám, csakhogy az Égieket nem érdekli a boszorkány véleménye. Ők úgy szövik a szálakat, ahogy a legjobbnak tartják, így Fairy sem kerülheti el a sorsát. Vagyis a férfit, aki – akarja vagy sem – a párja. A kérdés csak az: mit tenne meg, hogy szabaduljon a helyzetből?

Bővebben...

MÉG kapható a 2. rész: Lidércfény

A boszorkányok élete nem egyszerű.

Una, a Dinasztia vezére – hogy legfiatalabb boszorkányát megmentse –, kénytelen nem kívánt szövetséget kötni a lidércek királyával. Évezredek óta ismerik egymást, de ismeretségük ellenszenv volt első látásra. Most azonban segítségre szorul, és pont az a férfi segíthet rajta, akitől a legkevésbé szeretne bármit is kérni. A segítségért cserébe pedig csak egyetlen dolgot adhat. A legnagyobb titkát… és vele az életét…

Bővebben...

UTÁNRENDELHETŐ az 1. rész: Utolsó kívánság

Te mit tennél, ha egy nap kiderülne, hogy boszorkány vagy? Képes lennél egy korábban mesének hitt világról elfogadni, hogy az mégiscsak valóság?

Angel Ivy Stanford élete – csodával határos módon túlélt balesete után – 180 fokos fordulatot vesz. Hirtelen egy olyan közösségben találja magát, amiről eddig csak fantasy könyvekben olvasott. Kezdeti lelkesedése és csodálata azonban csak addig tart, amíg rá nem döbben, hogy a halhatatlanok élete bizony nem habos torta…

Bővebben...

Rendeld meg a könyvet poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.