Leda D’Rasi: LIDÉRCFÉNY
Boszorkánydinasztia könyvsorozat II. rész

 

A fantasyból sosem elég…

Kedveled a boszorkányokat, lidérceket, vérfarkasokat – úgy alapjáraton a halhatatlanokat? Ha igen, van egy jó hírem számodra: nemsokára visszatérnek, ráadásul egy köteten belül! A díszes társaság mellé adalékként jár még egy kis romantika pikáns humorba ágyazva, egyéb cselszövések és régi ismerősök, akik már felbukkantak a Boszorkánydinasztia – Utolsó kívánság című regényben.

Nem kell sokat várni és kiderül, milyenek is azok a lidércek, mennyire puhítható meg egy céltudatos, erős akaratú és iszonyúan makacs boszorkány szíve, aki minden porcikájával tiltakozik a rákényszerülő, ám örök érvényű páros-játszma ellen. Vigyázz, kész, rajt… érkezik a Lidércfény…

ÉRDEKEL, MEGRENDELEM!

OLVASS BELE!

Lidércfény

Boszorkánydinasztia 2. rész

A boszorkányok élete nem egyszerű.

Una, a Dinasztia vezére – hogy legfiatalabb boszorkányát megmentse –, kénytelen nem kívánt szövetséget kötni a lidércek királyával. Évezredek óta ismerik egymást, de ismeretségük ellenszenv volt első látásra. Most azonban segítségre szorul, és pont az a férfi segíthet rajta, akitől a legkevésbé szeretne bármit is kérni. A segítségért cserébe pedig csak egyetlen dolgot adhat. A legnagyobb titkát… és vele az életét.

Litch büszke uralkodó, aki versenyt fut az idővel. Hatalmát trónbitorló fenyegeti. A támadások visszaveréséhez vérvonala megszilárdítására van szükség, ehhez pedig mielőbb egy királyné és egy örökös szükséges. Fajtája átka miatt azonban a számára rendelt asszonyt nem egyszerű megtalálni. Aztán az utolsó pillanatban úgy tűnik, mégis van remény. A győzelem lehetőségét azonban pont az az aranyszemű boszorkány villantja fel, akinél bosszantóbbat elképzelni sem lehet. A nő ajánlata több mint kecsegtető. De vajon igazat mond?

Kettejük közt feszültséggel terhes egyezség köttetik, és mintha az egész világ szövetkezne ellenük. Árulók, merénylők lesik minden lépésüket. És ott vannak ők ketten is, harcban állva.

A Boszorkánydinasztia története folytatódik. Az írónő tovább szövi a lehengerlő misztikus mese szálait és megmutatja, miként fér meg a halhatatlan világban a két ellentétes pólus: vérpezsdítő romantika és éjsötét intrika.

ISBN: 978-615-5668-15-9
Oldal: 440
Kiadó: MOGUL Kiadó

Teljes eladási ár: 3.990 Ft

BELEOLVASOK!

AKIK MÁR OLVASTÁK:

Végig rágtam a körmömet minden egyes akciónál, teljesen magam előtt láttam az eseményeket, mintha filmet néztem volna. Annyira jó volt, minden héten tudnék olvasni egy könyvet tőled.  (M.B. Brigitta)

Elolvastam a boszikat, nem térek magamhoz már három napja. Gyönyörű kaland, szerelem minden benne van egyhelyen. Olykor a nagy izgalomtól alig kaptam levegőt, le kellett tennem, hogy egy kicsit lenyugodjak. A türelmetlenségem a folytatásért nem hagyott nyugodni. Most pedig a harmadik részért izgulok! (B. Julianna)

Imádtam, és jól gondoltam, hogy le se tudom majd tenni! Lidérc szerelmet ígértél és meg is kaptam. Pont olyan volt amilyennek lennie kellett. Alig várom a folytatást! (S.Olga)

Köszönöm, hogy megírtad a Boszorkánydinasztiát! Imádom ahogy a fantasy- t kevered a romantikával (és az erotikával…). Ann Rice is megirigyelné. Várom a folytatást! (B. Ildikó)

Nagyon jó, szépen kidolgozott és szórakoztató. A karakterek szimpatikusak és jellemükkel kapcsolatosan is kitér a részletekre. Szóval hajrá tessék elolvasni! Bátran ajánlom! (Claress, Moly)

A szereplők nagyon el lettek találva. Élvezetes volt olvasni a karakterek közötti szócsatákat, továbbá a humorfaktor is jócskán jelen volt. Ez mindkét kötetnek kiemelkedő tulajdonsága. Hangosan nevetgéltem egy-egy ilyen jelenetnél. (Hollótoll, Moly)

Nagyon tetszett a könyv, szuper volt! Jöhet a többi is! (F. Regina)

Na de most komolyan. Ez a könyv még nincs külföldön???Nem is értem!  (B. Krisztina)

Kész, kivégeztem a lidércet. Bár inkább ő engem! Bele lehet zúgni egy kitalált karakterbe? (G. Annamária)

Amit művelsz, attól a hajam az égnek áll! Hogy lehet így írni? El se tudom képzelni, mi minden van a fejedben, de könyörgöm, abba ne hagyd! (V. Viktória)

Ez nem igazság! Hónapokat kell várni a következő részre, én meg addig agybajt kapok. Azt hiszem addig újra meg újra el kell olvasnom a meglévő könyveket. Utálom az őszt, de mikor lesz már október? (B. Gabi)

Amikor rossz a kedvem és az az első gondolatom, hogy a Dinasztia majd felvidít, az szerintem nagy bók egy könyvre nézve. Ott van az ágy mellett és akár éjszaka is olvasom, ha arra van szükségem. (T. Éva)

Szereztél egy olyan hű olvasót, akit ezután, ha akarsz, se tudsz levakarni magadról.  Gratulálok neked magamhoz!  (Cs. Katalin)

Egyszerűen lenyűgöző, amit az írónő kreál. Vannak azok az írók, akik évekig tanulják az írást, vannak, akiknek sok-sok könyvet kell megírni amíg olyan szintre jutnak, hogy az olvasóknak letehetetlen legyen a könyv, és van Leda D’Rasi, aki arra született, hogy írjon. (Anarchia könyvblog)

Uram…Isten. 10. fejezet közepe. És ÚRISTENÚRISTENÚRISTEEEEN! Ezer kérdés, ezer kis vigyor, és sok kis júúúúj! Imádom! (Sz. Gina)

BLOGGEREK véleménye:

MEGRENDELEM!

Már előrendelhető a 3. rész: Talán tündérmese

Van, hogy a múlt gúzsba köt.

Fairy a Dinasztia legtitokzatosabb tagja. Jéghideg, távolságtartó, érzelemmentes. Saját bevallása szerint előbb ugrana fejest az első működő vulkánba, semhogy egy férfihoz legyen kötve. Igen ám, csakhogy az Égieket nem érdekli a boszorkány véleménye. Ők úgy szövik a szálakat, ahogy a legjobbnak tartják, így Fairy sem kerülheti el a sorsát. Vagyis a férfit, aki – akarja vagy sem – a párja. A kérdés csak az: mit tenne meg, hogy szabaduljon a helyzetből?

Bővebben...

UTÁNRENDELHETŐ az 1. rész: Utolsó kívánság

Te mit tennél, ha egy nap kiderülne, hogy boszorkány vagy? Képes lennél egy korábban mesének hitt világról elfogadni, hogy az mégiscsak valóság?

Angel Ivy Stanford élete – csodával határos módon túlélt balesete után – 180 fokos fordulatot vesz. Hirtelen egy olyan közösségben találja magát, amiről eddig csak fantasy könyvekben olvasott. Kezdeti lelkesedése és csodálata azonban csak addig tart, amíg rá nem döbben, hogy a halhatatlanok élete bizony nem habos torta…

Bővebben...

Időközben megérkezett: A DÖG

Érezted valaha a megcsalás fájdalmát? A hazugság kínkeservét? A porig alázás szégyenét?

Akkor ez a könyv neked íródott, és mindenkinek, aki hasonló emlékek közt őrlődik, azon gondolkodva: Miért tette ezt velem?

Én vagyok a Dög! És van számodra egy történetem…

Bővebben...

Rendeld meg a könyvet poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.