Leda D’Rasi: Boszorkánydinasztia

„Perzselően forró mese…”

…felnőtteknek, modern formában

Ha megkérnének rá, hogy a lehető legtömörebben foglaljam össze a Boszorkánydinasztia sorozat lényegét, ezzel az egy mondattal tenném meg. Mert ebben minden benne van. Olyan olvasóknak ajánlom, akik szeretik a többféle műfaj keveredését, és izgalmasnak találják, ha megannyi hatás éri őket olvasás közben. Akik vágyják a romantikát, akarják a kalandot, és hajlanak a lehetetlen felé is. Akik nem sütik le a szemüket, ha borzongató szex fűti át a lapokat. Mélyen tudják (és akarják is) gyűlölni a történet gonoszát, teljes szívükkel átérzik a szereplők érzéseit, bírják a bicskanyitogató szóhasználatot, és értékelik a csípős humort. Igen, a Boszorkánydinasztia története valóban egy mese. De aki Andersen, vagy a Grimm testvérek féle történetre számít, azt komoly meglepetések fogják érni. A Dinasztia a mesék új generációját képviseli.

ÉRDEKEL, MEGRENDELEM!

A nevem Leda D’Rasi. Igaz ugyan, hogy a személyi okmányaimban nem ez a név szerepel, de a lelkem egy jókora darabja már csak és kizárólag ezen a néven hajlandó megnevezni önmagát. Mert már ez is én vagyok.

Egyébként 34 éves vagyok (na jó, lassan 35), ami azt jelenti, hogy a tinédzser éveimet rég magam mögött hagytam. Jót és rosszabbat egyaránt megéltem. Feneketlen mélységek éppúgy akadtak az életemben, mint gondtalan- boldog magaslatok. És- koromból kifolyólag elvileg- túlestem az élet azon korszakán is, amikor az embernek meg kell hoznia a döntést, hogy mit is szeretne kezdeni az életével. 

Hogy hogy jött a képbe az írás? Jó volna azt mondani, hogy már az iskolában is brillíroztam irodalom órán, aztán végeláthatatlan felsorolásba kezdeni, a hosszú évek alatt papírra vetett műveimet illetően, az igazság azonban az, hogy az írás alig több mint két éve keveredett az életembe. És akkor sem tudatosan. Nem egy villámcsapás volt, ami megmutatta mit kell tennem, és nem is egy jól megfontolt terv alapján ültem a gép elé, hogy na tessék, írónak lenni jó, akkor író leszek.
Az írást valami egészen más motiválta bennem. Öngyógyításnak indult. Nem tudom mások hogy kezdik el, de nekem a végső kísérlet volt egy sor fájdalmas élmény feldolgozására. Aztán a kísérlet valami sokkal nagyobb dologgá nőtte ki magát. Ma pedig már túlzás nélkül állíthatom, hogy az írás az életem egyik alappillérévé vált. Mindennapi örömforrás, ami energiával tölt fel, szórakoztat, megnyugtat.

Leda D’Rasi

Szerző

OLVASS BELE!

Boszorkánydinasztia

Kezdetek

A boszorkányok köztünk élnek, ezt tudjuk jól. De pontosan mióta is vannak ők jelen a történelemben? 

Hogyan alakult meg a Dinasztia? Miért döntöttek úgy az égiek, hogy különleges erőt adnak halandónak született asszonyok kezébe? És ha már itt tartunk: Egyáltalán kik azok az égiek?

A Boszorkánydinasztia előzménytörténete ezekre a kérdésekre ad választ. Megismerhetjük belőle az elsőszülött boszorkány, Una történetét és az is kiderül, hogy a sokak által kedvelt szabadszájú holdboszorka kitől örökölte habókos természetét.

Nem mindennapi barátság az övék, melyet istenek kötöttek sok ezer évvel ezelőtt, és az idők viharát kiállva szilárdan tart is, mind a mai napig.

VAJON HOGY KEZDŐDÖTT?

Íme a válasz egy kisregényben az előzményekkel. Nincs más dolgod, mint letölteni azt és máris olvashatod.

Ingyenesen letölthető!

Boszorkánydinasztia 1. rész

Utolsó kívánság

Te mit tennél, ha egy nap kiderülne, hogy boszorkány vagy? Képes lennél egy korábban mesének hitt világról elfogadni, hogy az mégiscsak valóság?

Angel Ivy Stanford élete – csodával határos módon túlélt balesete után – 180 fokos fordulatot vesz. Hirtelen egy olyan közösségben találja magát, amiről eddig csak fantasy könyvekben olvasott. Kezdeti lelkesedése és csodálata azonban csak addig tart, amíg rá nem döbben, hogy a halhatatlanok élete bizony nem habos torta. Véres leszámolások keresztezik útjukat. Hamarosan azt is meg kell tapasztalnia, hogy a boszorkányüldözés sem csak a történelemkönyvek lapjain létezik. Az Ítélőszék évszázadok óta a nyomukban van. Lehet, hogy a halhatatlanságnál mégis jobb a halandó élet?

Lazarus a halhatatlanok egyik legnagyobb királya, az alakváltók ura. Életét immár négy évszázada gyász uralja, szíve és lelke rég elhunyt kedvesét, Liliant siratja. Majd egyszer csak jön egy fiatal boszorkány, aki a megszólalásig hasonlít egykori szerelméhez, és Lazarus halottnak hitt érzelmei újra életre kelnek. Ez a hasonlóság a véletlen műve, vagy a sors akarata? Lazarus vajon meg tudja védeni a nőt az őt fenyegető veszélyektől? Képes-e meggyőzni, hogy válassza a halhatatlanságot, és vele együtt a szerelmét?

Két világ életszemlélete feszül egymásnak, de lassan kiderül, hogy nincs is akkora különbség közöttük. Mert lehet egy lény bár halhatatlan, bírhat végtelen erővel, nagyon is emberi gondolatok és érzelmek szerint éli mindennapjait. Igazán csak a halhatatlanok tudják megadni a választ az emberek állandó kérdésére: Valóban örök a szerelem?

ISBN: 978-615-80272-9-8
Oldal: 490
Kiadó: MOGUL Kiadó

Teljes eladási ár: 3.990 Ft

BELEOLVASOK!

Végzet

(novella)

Végzet a világot járja. Végzet igazságot szolgáltat. Végzet nagyon, de nagyon elbánik azzal, aki rászolgált.

Warrick Johnson igazi nagybetűs rosszfiú: hivatásszerűen hazudik, csal, károsít meg másokat. Számára ez munka. Álmatlan éjszakái nincsenek, csak jól végzett munkanapok, melyeknek sikerét a másoktól kicsalt bankók száma határozza meg. Warrick Johnsonnak nincs lelkiismerete. Van viszont egy szép hosszú bűnlajstroma, amivel magára hívja Végzet figyelmét.

Nina Andrews jó ember, csak akad pár hibája, amit a Warrick-féle emberek imádnak: kedves, segítőkész, naiv és egy balek. Tehát épp olyan, akit a világon a legkönnyebb becsapni.

Egy napon, a három szereplő élete összefonódik, a történet végére pedig mindenki számára egyértelművé válik a láthatatlan igazságszolgáltatás első és egyetlen szabálya: Ha rossz ember vagy, ne bízd el magad! Mert menekülhetsz, de ugyan minek? Végzeted végül úgyis megtalál téged!

RENDELD MEG A BOSZORKÁNYDINSZTIA I. részét és máris küldjük a VÉGZET című novellát.

Ajándék!

MÁR kapható!
Megérkezett a Boszorkánydinasztia 2. része LIDÉRCFÉNY címmel!

A boszorkányok élete nem egyszerű.

Una, a Dinasztia vezére – hogy legfiatalabb boszorkányát megmentse –, kénytelen nem kívánt szövetséget kötni a lidércek királyával. Évezredek óta ismerik egymást, de ismeretségük ellenszenv volt első látásra. Most azonban segítségre szorul, és pont az a férfi segíthet rajta, akitől a legkevésbé szeretne bármit is kérni. A segítségért cserébe pedig csak egyetlen dolgot adhat. A legnagyobb titkát… és vele az életét.

Litch büszke uralkodó, aki versenyt fut az idővel. Hatalmát trónbitorló fenyegeti. A támadások visszaveréséhez vérvonala megszilárdítására van szükség, ehhez pedig mielőbb egy királyné és egy örökös szükséges. Fajtája átka miatt azonban a számára rendelt asszonyt nem egyszerű megtalálni. Aztán az utolsó pillanatban úgy tűnik, mégis van remény. A győzelem lehetőségét azonban pont az az aranyszemű boszorkány villantja fel, akinél bosszantóbbat elképzelni sem lehet. A nő ajánlata több mint kecsegtető. De vajon igazat mond?

Kettejük közt feszültséggel terhes egyezség köttetik, és mintha az egész világ szövetkezne ellenük. Árulók, merénylők lesik minden lépésüket. És ott vannak ők ketten is, harcban állva.

A Boszorkánydinasztia története folytatódik. Az írónő tovább szövi a lehengerlő misztikus mese szálait és megmutatja, miként fér meg a halhatatlan világban a két ellentétes pólus: vérpezsdítő romantika és éjsötét intrika.

ISBN: 978-615-5668-15-9
Oldal: 440
Kiadó: MOGUL Kiadó

Teljes eladási ár: 3.990 Ft

MEGJELENÉS: 2017. november

BELEOLVASOK!

AKIK MÁR OLVASTÁK:

„Ez egy igazán nőcis sztori, baromi keményen megírva.” /M. Murray/

„A fordulatok szuperek, a történet meg fantasztikus! Akarom a folytatást! Most!” /B. Brigitta/

„Én viszem a munkába is. Ha van két percem, már veszem is elő. Imádom az alakváltókat!” /T-Sz. Gabriella/

„Tegnap kora este kezdtem el olvasni. Aztán hirtelen hajnali három óra lett. Nagyon várom a következőt!” /P. Magdolna/

„Nagyon szívesen megnézném, ha lenne filmes változata! Látványos lenne az tuti!”  /K. Dóra/

„Regélni tudnék, miket érzek, amikor olvasom. Nagyon-nagyon tetszik! Nem olvastam még olyan könyvet, ami ennyire befolyásolta volna a képzeletemet! Irányítottál közben, és ez jó volt!” /T. Hajnalka/

„Én már kiolvastam! Szuper könyv, tűkön ülök, hogy mikor lesz folytatás!” /N. Tímea/

„Nem egyszer olvasós könyv! Befejeztem, és már kezdtem is előröl!” /B. Kíra/

„Felfaltam. Imádtam!” /Sz.Bernadett/

„Eszméletlen jó a humor! Imádom, amikor egy könyv úgy megnevettet, hogy még másnap is röhögök rajta amikor az eszembe jut!” /P. Anna/

„A párbeszédek csípősek, a humor eszméletlen jó, és akkor az ágyjelenetekről még nem is beszéltem! A fő gonoszt ma is gyűlölöm! Na így kell egy jó könyvet megírni! Gratulálok!” /V. Éva/

„Szeretem amikor egy író nem finomkodik, és mindent úgy ír le, ahogy a fejében van, még akkor is, ha közben egy-egy káromkodás is kicsúszik” /K. Veronika/

BLOGGEREK véleménye:

Szerkesztői ajánlás Mező Krisztina tollából:

Ki ne szeretne kicsit újat, egy kicsit mást… egy kicsit fantasyt? Vonz az ismeretlen? Szereted, ha a dolgok egyáltalán nem azok, aminek látszanak? Íme…

A fantasy, attól eltekintve, hogy már szinte minden szegletét bejárták ennek a különös, veszélyesen izgalmas és szórakoztató műfajnak – még mindig képes újat adni, még mindig képes odaszögezni a fotelhez, az ágyhoz kinek hogy kényelmesebb az olvasás. A sorokból áramló rejtélyes erő hipp-hopp beránt a könyv világába, és észre sem veszed, hogy együtt írod tovább a történetet a boszorkányokkal, tündérekkel, vámpírokkal, vérfarkasokkal. Íme egy újabb lehetőség – kedves olvasó – hogy ellátogass a halhatatlanok vérfagyasztóan izgalmas és borzongatóan romantikus világába. A Boszorkánydinasztia hamarosan megnyitja kapuit az érdeklődők előtt, és együtt izgulhattok Angel Stanforddal, a fiatal boszorkánnyal, aki épp csak belecsöppent a halhatatlanok világába, máris kezd a feje tetejére állni minden körülötte. Izgalmasan hangzik? Akkor ne habozz, ez a kaland csak arra vár, hogy felfedezd!

Rendeld meg a könyvet poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.