L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója

A sorsunk elől nincs menekvés…

ISBN: 978-615-5668-16-6
Oldalszám: 300
Kiadó: Mogul Kiadó

Teljes eladási ár: 2.990 Ft

Megjelenés: 2017. december

MEGRENDELEM A KÖNYVET!

Az életem unalmas és kiszámítható volt a BB65XQ űrállomáson. Aztán megérkezett Lydia, és én egyik hajmeresztő kalandból kerültem a másikba. Polgárháború a Xendonon, egy őrült csempész barátsága, és vágy egy nyugalmas, békés életre. 
A nevem Max, ez pedig a kezedben a naplóm.

OLVASS BELE!

Egy űrállomás-takarító naplója

TUDJ MEG TÖBBET A SZERZŐRŐL!

Akik már olvasták:

Üdv! Komolyan tetszik a témád. Amolyan Douglas Addams light stílusban nem félsz nekimenni a sci-fi viccesebb oldalának. (BJSchulmudla)

Elolvastam! Nagyon szépen köszönöm az élményt, tényleg nem lehet lerakni. (Németh Mária)

Hát… Elkezdtem és nem tudtam letenni, pedig tudjuk, h én nem szeretek olvasni. Borzasztóan könnyen olvasható, és vitt magával a történet. Gratulálok, hosszú idő elteltével a Tiéd az első könyv, amit elolvastam, és nagyon tetszett. (Takács Éva)

Tegnap délután hozták meg, de már el is olvastam… Nagyon tetszett, teljesen magával ragadott ez a kalandokkal teli, izgalmas történet. Gratulálok a könyv írójának. Várom a következőt. Köszönöm. (Bakó Teréz)

Na, ma végeztem a könyvvel. Tegnap meg ma olvastam. Jó volt. Könnyen jöttek az oldalak, jól lehetett haladni. (Marcsa Dávid)

Sziasztok!

Ma sikerült befejeznem az Egy űrállomás-takarító naplóját és gondoltam megosztom a véleményem. Talán kezdjük azzal, hogy még soha nem olvastam sci-fit, sőt, ehhez hasonló témájú könyvet sem igazán és tartottam tőle, mennyire fog lekötni.

Ami azt illeti, nem csak lekötötte a figyelmem, de még élveztem is és izgultam is a főhősökért amikor épp izgalmas és veszélyes szituációba kerültek, márpedig folyamatosan ilyen szituációba kerültek. Tehát amit rögtön leszögeznék, a könyv abszolút nem unalmas! A másik amin meglepődtem, hogy sűrűn-sűrűn el kellett mosolyodnom, esetleg el kellett nevetnem magam bizonyos mondatoknál, ugyanis az írónak nem csak a fantáziája, de a humora is kiváló!

Külön tetszett még a lényegre törő írásmód, mindenféle mellébeszélés és körbe írogatás nélkül is teljes mértékben eltudtam képzelni, mind a karaktereket, mind a helyszíneket. Egyedül egy olyan szereplő volt, akinek a külsejéről nem tudhattam meg semmit. Ez zavart is egy picit, mert szeretek úgy olvasni, hogy előttem van a karakter, de ez egyéni szubjektív vélemény, és a könyv minőségén nem ront.

Nem hosszú a terjedelme, mégis rengeteg kalandot tartogat az olvasó számára. A történet vége „nyitva lett hagyva”, nem tudom esetleg egy 2. rész reményében vagy pusztán azért, hogy az olvasó fantáziájára legyen bízva mi történik végül a hősökkel, de amennyiben előbbi, akkor Én személy szerint nagyon örülnék. Ez viszont rajtunk olvasókon is múlik, lesz e 2. rész, szóval biztatnék mindenkit a könyv megrendelésére.

Aki szereti a humort, az izgalmat és a fantáziadús írásokat, azoknak nyugodt szívvel merem állítani, hogy nem fognak csalódni, illetve ajánlanám még azoknak is, akik szeretnek ugyan olvasni, de kevés a szabadidejük, ugyanis rövidnek mondható terjedelme miatt, két pici gyerek anyukájaként is hamar végig tudtam olvasni! (Király Dóri)

Szerzői ajánlás L. J. Wesley tollából:

Bizonyára mindenki érezte már azt, egy filmet nézve, hogy egy könyvet olvasva, hogy ezek a hihetetlennek tűnő események, vele soha nem történhetnek meg. A sors viszont nem válogatós, bárkinek szánhat egy olyan szerepet, amire korábban soha nem gondolt volna. Így járt Max is. Mert ugye, ki hinné, hogy egy hétköznapi takarítóból, hős születhet? Szerencsénk van, hogy Max nem csak átélte a kalandjait, hanem Krónikáshoz méltón, le is jegyezte őket.

Kinek ajánlom a könyvet? Nehéz behatárolni. Neked ajánlom, aki szereti a sci-fi történeteket. Neked ajánlom, aki eddig nem szeretted a sci-fi történeteket, mert ez egy könnyed darab. Neked ajánlom, akinek a fantáziája szabadon szárnyal, és annak ellenére is magad előtt látod hőseimet, hogy a napló formának köszönhetően, nem tudsz róluk mindent. Neked ajánlom, mert szereted az izgalmas történeteket, és persze neked is, mert egyszerűen csak szeretsz olvasni.

Bloggerek véleménye:

Rendeld elő a könyvet poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.