KRENCZ NÓRA és a Megszámlálhatatlan könyvsorozat

 

Középkor, kastélyok, bálok, boszorkányok, na meg az újraéledők…

Krencz Nóra: Megszámlálhatatlan I.
A hordozó

Te mit tennél, ha minden, ami az életedet jelentette,minden, amit a magadénak tudtál, egyik pillanatról a másikra megsemmisülne, s ebben a szorult helyzetben belebotlanál valaki felfoghatatlanul különlegesbe, aki új értelmet adhat az életednek? Újra felépítenéd a régit, vagy követnéd őt az ismeretlenbe? Belevágnál olyasmibe, amit nem értesz?

Fabyent nem rettenti el a természetfeletti…

ISBN 978-615-511-07-26
Oldalszám: 200
Megjelenés: 2016
Kiadó: AD Librum

Teljes eladási ár: 2.490 Ft

MEGRENDELEM A KÖNYVET!

“Mesterségem címere eredetileg cukrász. Szeretem, mégis az írásban találtam rá önmagamra. Már jóval azelőtt a szenvedélyemmé vált, hogy egyáltalán elkezdtem a tanulmányaimat a vendéglátóipari szakközépiskolában, de ez sokáig nem tudatosult bennem.

16 évesen írtam le az első mondataimat egy használt füzet hátuljába. Teljesen váratlanul ért a vágy, hogy mindenáron a kezembe kell vennem a tollat, hogy körmölhessek. Ez a késztetés, mint később kiderült, az életemet mentette meg. Az, hogy képes voltam a saját Fantáziaországomat megalkotni, kiemelt engem egy sötét lelkiállapotból, amit súlyos családi gondok okoztak. Az íráshoz menekültem, amikor túl mélyre húzott a valóság.

Évekkel azután, hogy ez az időszak lezárult, rájöttem, mindez sokkal többet jelent számomra, mint puszta túlélési eszköz.

Csinálni akartam.

Elővettem a régi füzeteket. Újraolvastam. Végül nekiálltam begépelni őket.

A lány, aki elkezdte, már évek óta képtelen volt nevetni, de az, aki folytatta, nyugodt és kiegyensúlyozott életet él…”

Krencz Nóra

Szerző

Te mit tennél, ha minden, amit az életedről tudtál, egy csapásra megkérdőjeleződne, és ebben a bizonytalan helyzetben még a számodra legkedvesebb személy is ellened fordulna?

Beletörődnél, vagy szembeszállnál érte, …akár vele is?

18 évvel az első rész eseményei után, a küzdelem folytatódik. 

Az ellenség nem nyugszik bele a vereségbe.

Fabyen és Shina leánya, Autumn nem menekülhet a sorsa elől…

ISBN 978-615-575-80-41
Oldalszám: 192
Megjelenés: 2017
Kiadó: AD Librum

Teljes eladási ár: 2.490 Ft

MEGRENDELEM A KÖNYVET!

Krencz Nóra: Megszámlálhatatlan II.
A hófehér másvilág

OLVASS BELE!

A HORDOZÓ

Megszámlálhatatlan I.

BELEOLVASOK!

A HÓFEHÉR MÁSVILÁG

Megszámlálhatatlan II.

BELEOLVASOK!

OLVASÓI VÉLEMÉNYEK

Székelyné Ányos Adrienn, olvasó

Folyamatosan figyeltem az oldalad, és vártam, hogy kijöjjön a könyved, és végre megrendelhessem. Én egy elég fura módját szoktam választani az általam olvasott könyvek kiválasztásában, általában egy témájú könyvek érdekelnek, ha esetleg mellényúlok, nehezen hangolódom rá másik témájúakra! A könyved borítója csodaszép, elgondolkodtató és megnyugtató egyben… egyik szempont pipa! A cím rejtelmes és izgalmas volt számomra, szóval második pipa volt a listámon. Aztán amikor megrendeltem, mielőtt kinyitottam volna elmormoltam egy imát, hogy a harmadik pipa is meglegyen, ami nem más mint a betűméret és a sorköz! Nem szeretek tömött sorokat olvasni mini betűkkel, mert végeláthatatlannak tűnik minden egyes oldal, és valamiért ez engem zavar, szóval ennyit az én furcsa könyv választási szokásaimról.
Szóval elkezdtem a könyvet, fogalmam sem volt, hogy milyen témában fogok elmerülni és hogy milyen szálon fut majd a történet. Először megijedtem, hogy végig szuperképességű figurákról fogok olvasni különböző kalandokkal, de szerencsére nem így történt! Munkám miatt 3 nap kellett, hogy ki tudjam olvasni, és minden alkalommal amikor abba kellett hagynom, már alig vártam a következő lehetőséget, hogy újra kezemben foghassam és kövessem az eseményeket a szereplőkkel!
Szóval nekem nagyon tetszett, és nagyon várom a következő kötetet is! Egy dedikálásért pedig akár sorba is állok!

Úrfiné Birnbauer Katalin, olvasó

Elolvastam a könyvedet és imádtam, alig tudtam letenni. Nagyon ügyes vagy és kreatív, reménykedem, hogy még sok könyvet fogsz írni, hogy elolvashassam. A történetet imádtam, nekem külön tetszett, hogy nem akadtál le a részleteknél, és hogy sok cselekmény történt, mindig volt valami kis szál vagy árulás, amin törhettem az agyamat. Gratulálok ehhez a remek könyvedhez és a csodaszép cukrász munkáidhoz, te mindenhol megállod helyed!

Hercegné Polácska Szilvia, olvasó

Úgy gondolom, amikor az ember kissé depressziós hangulatba kerül és nincs kedve az olvasáshoz, ez a történet akkor is magával ragadja. Egyáltalán nincs vontatott rész a történetben, az első oldaltól az utolsóig pörögnek az események, és ez nagyon jó. Gratulálok! Várom a folytatást!

Schmidt Flóra Szonja, olvasó

Szia! Na, most az őszi szünetben eljutottam oda, hogy végre olyat is olvassak, amit én akarok és nem az államvizsga miatt kell. Úgyhogy el is olvastam, egy napig nem lehetett hozzám szólni, mert nem tettem le, imádtam. Nagyon tetszik, ahogy a valóságos világot kevered a misztikussal, nekem pont emiatt nem is illeszthető be egyik műfaji kategóriába sem nagyon, mindenhonnan kilóg egy kicsit, jó értelemben. Tetszik a nyelvezete, könnyed meg üdítő (lehet, a sok szakirodalom után még jobban ezt éreztem) és baromi izgi!!! Alig várom a folytatást, mert ugye lesz? Mert úgy van vége… Olyan, mint a moziban, amikor egyszer csak vége szakad a filmnek és olyan mérges vagyok az egész világra, hogy nem igaz, hogy nem tudták rendesen befejezni. De ez ettől jó, mert nagyon várom a folytatást! Kívánom, hogy az is ilyen egyedi legyen és abban is a te, egyéniséged legyen érezhető, mert ettől (is) annyira magával ragadó a stílusa. A szereplőket is szeretem, jól kidolgozott karakterek, ha egy mini negatív kritikát kéne mondani, akkor az az lenne, hogy talán a lelki folyamatokat még inkább meg kéne jeleníteni, mert attól még valóságosabb szereplőkkel találkoznánk mi, olvasók. Nóri, le a kalappal, ennek a könyvnek minden oldala istenkirály! Gratulálok!

Török Ildikó, magyar tanár, olvasó

Gratulálok a teljesítményhez, hiszen nemcsak egy történetet, hanem regényt írt, amelyet sikerült megjelentetni is. Manapság a fiatalok az ötletig, vagy az első bekezdésig jutnak el, aztán abbahagyják.
Olvasóként úgy találom, hogy a cselekmény fordulatos, könnyen olvasható a szöveg, hiszen elég sok benne a párbeszéd. A szereplők jelleme kevésbé, de a főbb tulajdonságaik kibontakoznak a könyv végére.
Stílusa könnyed. Mágikus kalandregény a romantikus vonulatból.
Dicséretes, hogy az alapkoncepciót végigviszi és a regény szerkezete is jól átlátható. A befejezés pedig azt ígéri, hogy akár: “folyt. köv.”!
Magyar tanárként két tanácsom lenne:
Olvasson sok és értékes magyar és külföldi szépirodalmat, klasszikusokat, hogy a történet filozófiai szintje is kibontakozhasson!
Kerülje a mai szlenget, ha meg akarja őrizni a történet eredeti atmoszféráját!
További jó alkotást kívánok!

Kövesd az írónőt a Facebookon:

MEGRENDELEM!