BÁLINT JÁNOS: Minden nap ajándék

Csak élsz nap nap után, de nem mondanád
igazán boldognak magad?

Akkor ez a könyv neked szól! Olyan témákról osztom meg a tapasztalataimat, mint például a félelmek, az ego, a szeretet, a boldogság, az önbizalom növelése, a célmegvalósítás fortélyai, a boldog párkapcsolat titka, a pozitív gondolkodás ereje, valamint az edzőként szerzett tapasztalataimat is átadom A test és a lélek harmóniája című fejezetben.

ISBN: 978-615-80272-6-7
Oldalszám: 300
Kiadó: Mogul Kiadó

Teljes eladási ár: 2.990 Ft

A szerzőről:

Bálint János vagyok, a Minden nap ajándék könyv írója.

Én azon szerzők közé sorolom magam, aki azért ír, mert az életútja során megszerzett tudását, és tapasztalatát szeretné megosztani embertársaival. Megnyugtatlak, nem molekuláris szerkezetelemzésről, és nem is a szakácstudományomról szól a könyvem.

A hétköznapi életben téged is foglalkoztató kérdésekre fogsz válaszokat kapni, melyek hozzásegítenek egy boldogabb, és kiegyensúlyozottabb élethez:

Például tele vagy félelmekkel, és sokat aggódsz? Folyamatosan a múlton rágódsz? Vagy gyakran stresszelsz a legapróbb dolgok miatt is? Nem olyan életet élsz, amire valójában vágysz? Mélyponton vagy, és nincsenek céljaid? Nem szereted magad, és nem olyan a párkapcsolatod amilyennek szeretnéd?

Én is tudni akartam ezekre a kérdésekre a válaszokat, mivel nem volt egy könnyű életem. Viszont hiszem azt, hogy ha én, a zárkózott, kövér, félelmekkel teli, árva kisfiúból, aki voltam, a morcos, agresszív katonából, akivé váltam, képes voltam nyitott, mosolygós, pozitív beállítottságú ember lenni, akkor bárki képes rá! CSAK NÉHÁNY DOLGORA VOLT SZÜKSÉGEM EHHEZ.

Egyetlen nagy célom maradt még hátra, az hogy a lehető legtöbb emberhez jusson el, hogyan lehet boldog és kiegyensúlyozott életet élni, mert szerintem minden embernek joga van a boldogsághoz.

BÁLINT JÁNOS

Szerző

OLVASS BELE!

Minden nap ajándék

Beleolvasok!

Megtalálsz a youtube-on is!

MEGRENDELEM A KÖNYVET!

Akik már ismernek:

Perényi Dániel:
Janit Szabó Péter motivációs csoportjában ismertem meg, valahogy elkezdtünk beszélgetni kommentelések közepette. Már az első időkben láttam, hogy nem olyan mint a legtöbb ember, képeken átjött, hogy van egy plusz töltet benne. Eleinte nem tudtam mire vélni a közvetlenségét és a segítő szándékát, de rájöttem, hogy ő tényleg jobb világot akar teremteni maga körül. Alkotott egy facebook csoportot, ahol voltak találkozók, és a találkozókon meggyőződtem róla, hogy valóban hiteles a személyes szabadságát és nyíltságát illetően. Amikor rossz napjaim voltak mindig sikerült erőt töltenie belém és a helyes irányba segítenie. Azóta is várom mindig a csoportos találkozókat, sokat tudnak adni.

Vadkerti E. Ferenc:
Jani Barátomat a ” Minden nap ajándék ” nevű facebook csoporton keresztül ismertem meg. Ezt a csoportot Ő hozta létre. Többször szervezett már a csoporttagoknak személyes találkozókat. A facebookos megosztásai, videói alapján és a személyes találkozók eredményeként egy hihetetlen karizmatikus, jószándékú és segítőkész embert ismertem meg személyében. Példamutató és tiszteletreméltó az élete, a céljai. A személyes találkozókon elhangzott beszélgetések, mind a csoport tagjain való segítésről, problémák, valós, vagy valósnak vélt sérelmek, lelki sérülések lehetséges helyrehozataláról, orvoslásáról szóltak. Nyugodt, magabiztos és lényegretörő kérdéseivel és válaszaival sokunknak tudott irányt mutatni.
Lelkesedése, a mások segítésére irányuló törekvése, magával ragadó.
Őszinte, tiszta és hiteles EMBERT ismertem meg benne és büszke vagyok rá, hogy Őt is a Barátaim közt tudhatom!

Adler Krisztina:
Ha az irasait olvasom mindig 2 szó jut eszembe: erő & szeretet! Köszönjük!

Schmelásné Szigethy Róza:
Jánost, másfél éve ismerem a FB . által. Vidéken élek, nagymama vagyok. Ő látja, hogy nem lesz belőlem élsportoló, mégis, kitartóan támogat a távolból is! Nagyszerű egyéniségnek, értékes embernek tartom, aki sokakra jó hatással van! Biztat, ha nem vagyok elég kitartó a nekem való mozgásban. Mindig jó tanáccsal lát el! Humánus, megújulásra kész, és derűs egyéniség. Aki tudatában van saját eredményeivel, de nem kérkedő! Sohasem csalódtam segítőkészségében!

Jáger Mónika:
Köszönöm szépen a kedves szavakat… Nagyon sok embernek segítesz, ez csodálatra méltó!

Szepesi Márk:
Jánossal fél éve találkoztunk először. Egy nagyon jó, és lelkiismeretes embert ismertem meg benne, aki igényes a munkájára, illetve az élete minőségére. Ehhez ahol most tart, nagyban hozzásegítette a pozitív gondolkodás, és a hinni akarás. Amint ennek megérezte a szelét, hogy igenis bárki elérhet bármit, kezébe vette az irányítást, és úgy gondolta, ezt a tudást át kell adnia. Ebből én is kaptam egy szeletet, kívánom, hogy beőől a végrlen tortából mindenkinek jusson legalább egy.

Virág Tiborné:
Köszi a motiválást tőled, akiből a boldogság és ez a sok energia árad!

Dusek Margit:
Csodálatos vagy, öröm. Rád nézni! Lerí Rólad az életkedv, gratulálok csak így tovább!

Kocsisné Horváth Ilona:
Idestova hét hónapja “véletlenül” ismertem meg Jánost, személyi edzés kapcsán. Az első találkozásunkkor, és azóta is folyamatosan nagyon kedves, nyitott és támogató. Olyan pozitív kisugárzással rendelkezik, amit nem sokan tudhatnak magukénak.
Nagyon sokat segített nekem az elmúlt időszakban: hitt bennem, még mielőtt én hittem volna magamban. Segített átformálni a gondolkodásom, felvenni új szokásokat, a sportban és a magánéletben egyaránt.
Úgy motivál, hogy kihozzam magamból a maximumot!
Inspirált és bátorított, hogy vágjak bele egy évek óta dédelgetett álmom megvalósításába, ami felé el is indultam. Mindent egybevéve felnézek rá!

Tóth Krisztián:
Én annak a szűk csoportnak a tagja vagyok, akik gyerekkorától ismerik az írót. Nevelő szülőknél nevelkedett így nehezebb volt neki, mint más gyerekeknek, de már akkor is benne volt az elszántság és a kitartás. Ő is és én is katonák akartunk lenni, de ő külföldi misszióba is ki akart jutni katonaként. Tudjuk, hogy ez mekkora feladat, de éveken át tartó kemény munka által sikerült kijutnia és helyt állnia. Számomra Ő az az ember, aki mindvégig kitart a célja mellett, rendületlenül hisz a céljában és eltántoríthatatlan erővel viszi véghez szándékát. Nekem barátom és példaképem is. Örülök, hogy ismerhetem és hogy a barátom.

Horváth Anita: 
Belső és külső világunknak egyaránt rendben kell lennie, hogy kiegyensúlyozottak legyünk. Mikor megfogalmazódott bennem, hogy mi a célom, akkor ismertem meg Jánost. Csodálatos barát, tanító, példakép az én életemben. Szavai megerősítenek, erőt adnak minden nap.
A Minden nap ajándék csoporttalálkozókon mindig jó a hangulat, és értékes új barátaim lettek. Jánosnak egész életemben hálás leszek, mert csak jót hozott az életembe, és segített újra rátalálni saját erőmre. Köszönöm!

Mihovics Istvánné Marika:
Janival egy edzőteremben találkoztam először. Mosolygós, vidám, kíváncsi tekintetű és nagyon kedves embert ismertem meg. Megtanított küzdeni. Biztatott, hogy higgyek magamban, mert sikerülni fog a célomat elérni és megvalósítani. Neki köszönhetem, hogy megszerettem a mozgást és másképp látom a világot. Amikor rossz napom volt türelmesen meghallgatott, a beszélgetés végén már nem is értettem miért volt ez számomra olyan nagy probléma. Nyugodtsága, magabiztossága, pozitív gondolkodása erőt öntött belém. „Minden nap ajándék” bejegyzéseit nagyon várom, mindig tudni újat mutatni és figyelmeztetni milyen csodás a világ, és, hogy Mi még csodálatosabbá tehetjük. Ami nagyon megragadott és nagyon jó érzéssel tölt el:

,,Te, ott! Figyelj rám: Tudd, hogy egy különleges, egyedi, csodálatos ember vagy!”

A felismerést Janinak köszönhetem. Igen, az vagyok! Örülök, hogy megismerhettem és nagyon igaza van. Minden nap ajándék és csak rajtunk múlik, hogy éljük meg.

Kövesd a szerzőt a Facebookon:

© KönyvMogul – Általános szerződési feltételek