Anne Priest: Angyalkönny

Maffia. Drog. Birtoklás. Vágy.

A város legerősebb arkangyala meghalt. A megmaradt háromra: Gabrielre, Rafaelre és Urielre hárul a feladat, hogy felkutassák a gyilkosát és bosszút álljanak rajta. Ám ezek az angyalok nem hófehér szárnyakon érkeznek. Hús-vér emberek, de hatalmukat így sem meri senki megkérdőjelezni. Vagy mégis?

Gabriel épp akkor veszíti el a hidegvérét, amikor a legnagyobb szüksége lenne rá, de képtelen ellenállni Sarah-nak.

Vér, szex, árulás és gyilkosság, pimasz narrációval megfűszerezve.

Ezt az Angyalkönnyet nem kell dílertől beszerezned. Vedd meg most a saját adagodat!

ÉRDEKEL, MEGRENDELEM!

ISBN: 978-615-5668-20-3
Oldalszám: 428
Kiadó: Mogul Kiadó

Teljes eladási ár: 3.990 Ft

Megjelenés: 2018. április

Üdvözöllek, kedves Olvasó!

Anne Priest vagyok, és te most az én történetemet olvasod. Tudnod kell: imádok mesélni, csak nem éppen magamról. De ez is csak egy újabb lépés, hogy íróvá válhassak.

Az első az volt, hogy több évnyi görcsös rejtegetés után megmutattam valakinek az írásaimat. 11 éves korom óta vetem papírra a történeteimet, mégis közel 16 év kellett ahhoz, hogy túllépjek a saját magam alkotta korláton. Abszurd, ugye? Egy író, aki nem mer publikálni. Nem volt egyszerű, de idővel és azon bizonyos személy támogatásával sikerült levetkőznöm e félelemet, és ma már bátran állok eléd képzeletem minden szülöttével.

Fanfiction írásokkal kezdtem. Önmagam szórakoztatására írtam kiegészítéseket, vagy éppen folytatásokat az általam kedvelt filmekhez és sorozatokhoz. Még emlékszem a féltve őrzött floppy lemezemre, amire azokat mentettem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert túlélve a technika fejlődését, egy történetem sem veszett el.

Az évek előre haladtával és az érdeklődési körömmel együtt változtak a történeteim is. Ám műfajt tekintve mindvégig megmaradtam a fantasy-nél. Még az első, saját regény ötletem is egy varázslatokkal teli világról szól. Sajnos, csupán pár oldalt gépeltem le belőle, ugyanis áldozatul esett az egyik legnagyobb hibámnak: feladtam az első ihlethiánynál. Beletörődtem, hogy nekem ez nem megy és szépen kiikszeltem az ablakot. Pedig biztatásban ennél sem volt hiány, sőt!

Újabb hónapok teltek el, talán évek is, amikor megjelent a fejemben első könyvem egyik főszereplője: Gabriel, és nem hagyott békén. Egyre csak motoszkált a fejemben, míg végül újra „tollat ragadtam”. Műfajt és stílust váltva, sziklaszilárd elhatározással álltam neki a munkának: ennek a történetnek pontot teszek a végére. Közel egy évig dolgoztam rajta, igaz, volt pár hónapos kihagyás, de elkészült, amelynek címe: Az alvilág arkangyalai I. – Angyalkönny. Az idén, április 16-án fog megjelenni, majd a Nemzetközi Könyvfesztiválon debütálni.

Ha úgy döntenél, kedves Olvasó, hogy belelapozol, úgy egy sajátos rendszerű maffia világában fogod találni magad, már az első oldalon egy véráztatta nappali közepén. Gyilkosság, zsarolás, ármány és drog. Na, meg egy fiatal lány, aki szerencsés vagy épp szerencsétlen találkozások során közel kerül az egyik arkangyalhoz. Igen, Gabrielhez, de pszt! Többet nem mondok.

Többek szerint elvetemült vagyok, mert képes voltam egy egypercesben is eltenni valakit láb alól. Lehet, hogy igazuk van. A krimi, mint műfaj magába szívott. Annyira, hogy facebook-os írói oldalamat követőknek külön történetet is írtam Apró lábnyomok a homokban címmel. Legnagyobb örömre, sokan izgulták végig velem a nyomozást az eltűnt gyermekek után.

Íróként azt a kínzó, de ugyanakkor mámoros érzést szeretném elérni, ha valaki, például te, kedves Olvasó, kezedbe veszed a könyvemet. El akarom tüntetni a valóságot, hogy már ne is láss mást, csak az általam megálmodott világot!

Anne Priest

Szerző

OLVASS BELE!

Prológus

Arkangyalok.

Isten hírvivői. Az emberek megsegítői. Az angyali sereg vezetői, akik nemcsak megjelenésükkel, de a bennük rejlő isteni erővel is kitűnnek a mennyei birodalomban. Az Úr legfőbb és leghűségesebb szolgálói, feltétel nélküli bizalommal és szeretettel követve az Atya parancsait. Megjelenésük valódi csoda, s áldott az, ki dicső fényük megpillantja.

Kivéve, ha az alvilág arkangyalai azok, akikkel a földi halandó szembetalálkozik.

Michael. Gabriel. Raphael. Uriel.

Négy kegyetlen, hidegvérű gyilkos, akik felemelkedve az utca mocskából vezérré lettek, és uralmuk alá hajtották a várost, amelyet a maffia legfőbb vezére, aki magát Istennek nevezte, kijelölt számukra.

Emberek voltak, mégis több százan imádkoztak hozzájuk. Na nem a megváltásért, hanem a kegyelemért, az életükért. A csoda az volt, ha valaki meghallgatásra lelt, és nem puskavégre került.

Rajongás és rettegés kísérte őket, amerre csak jártak. Hatalmuk, akárcsak a bibliai arkangyaloké, megkérdőjelezhetetlen volt.

Mostanáig.

Beleolvasok

„Az arkangyalok ideje lejárt! Új Isten születik…”

Ajánlás:

Nálam teljes sikert aratott! Rengeteg tehetséget, és fantáziát látok az írónőben, kevesen képesek arra, hogy egy első regényt ilyen dinamikusan, és érdekfeszítően írjanak meg. Egy olyan könyvet tarthattam a kezemben, ami számomra újdonságot hozott a már meglévő romantikus krimik között! Az írónő több karakter szemén keresztül viszi az eseményeket, így tökéletesen beleláthatunk mindenki életébe, és titkába.

Olvasói vélemények:

“IMÁDOM!!! Alig merem olvasni, mert félek, hogy hamar a végére érek 🙂 Csodát alkottál!!!” – Sz.Angelika

 

“Raphael, az alvilág arkangyalainak egyike, bűnre csábít és megkísért, akárcsak maga az Ördög. Ne álljatok ellen!” – P.A.

 

“Olvasom az Angyalkönnyet, nagyon jó, alig bírom letenni a kezemből. Nagyon fordulatos, tetszik, hogy sok szemszögből írtad, uuuuh nagyon-nagyon-nagyon csúcs!!!” – I.Gabi

 

“Egyszerűen imádom az Arkangyalokat! Ez így ahogy van, egy baromi erős kezdés, és látványos belépő az írók világába!” – A.Adél

 

Könyves bloggerek írták:

Kövesd az írót a Facebookon: