Mason Murray: Visszatérő végzet

Mert a végzetünk elől nincs menekvés…

ISBN: 978-615-80272-6-7
Oldalszám: 345
Kiadó: Mogul Kiadó

Teljes eladási ár: 2.990 Ft

MEGRENDELEM A KÖNYVET!

Russel Sheldonnak pocsék napja van. Különleges képességei átokként ülnek rajta, ráadásul szakít vele a barátnője, majdnem részese lesz egy balesetnek, holtan találja a kolléganőjét és többször is megpróbálják eltenni láb alól. Nem bízhat senkiben, csak egy vadidegen lányban, akit azelőtt még sosem látott. Bár az események sodrásában lassan már semmiben sem lehet biztos.

Donelly hadnagy ugyanezen a reggelen úgy hiszi, egy rutinszerű nyomozást kell elkezdenie, ám hamar nyilvánvalóvá válik számára, hogy élete legkülönösebb ügyébe csöppent, amelynek megoldásában nem segít a sok éves tapasztalat és egyetlen tudományos módszer sem . Csak akkor érhet el sikert, ha félreteszi a józan eszét és elfogadja, hogy a világot olyan erők mozgatják, melyeknek létéről eddig fogalma sem volt.

A nyomok egy sok évvel ezelőtti fülledt nyári naphoz vezetnek, a Mississippi lápvidékére, amikor Bishop tiszteletes ördögűző szertartása tragikus eredménnyel zárult. A világra pedig rászabadult valami rettenetes, amit mások halála éltet, nem ismer könyörületet, és úgy tűnik, hogy lehetetlen féken tartani.

Megkezdődik a versenyfutás az idővel, percről percre nő a feszültség, és egyre közelebb kerül a pont, amikor már senki és semmi nem állíthatja meg a végzetet…

Három évesen már olvastam, hogy aztán rögtön utána késztetést érezzek az írásra is. A meséket nem a szüleim olvasták nekem, hanem én tartottam szóval a család tagjait. Tele voltam saját történetekkel, amelyeket egy idő után papírra kellett vetnem.

Így indult az írói pályafutásom, aztán úgy folytatódott, hogy minden alkalmat megragadtam, hogy a nyilvánosság elé tárjam a bennem születő sztorikat. 21 évesen debütáltam országos terjesztésű magazinban, éppen a rendszerváltás hajnalán, 1990-ben. A könyvpiacon is beköszönő kapitalizmus először az égbe repített, hiszen 1994-ben megjelenhetett az első könyvem, aztán a pokolba taszított, hiszen a gyorsan beköszönő recesszió nem tette lehetővé, hogy a következő regényemből könyv legyen.

Az írók védőszentje azonban nem pártolt el teljesen tőlem. Egy borsodi bulvárhetilapban hosszú éveken át publikálhattam a novelláimat, majd később egy szintet feljebb lépve egy országos terjesztésű nagypéldányszámú magazinban tartottak igényt a történeteimre, szintén éveken át.

Több száz novella után újra regényt akartam írni és meg is tettem. 2011-ben sikerült megjelentetni második könyvemet, amellyel tovább haladtam a saját utamon. Érdekes témákról, izgalmasan, fölösleges szószaporítás nélkül szórakoztatva írni, ez az én filozófiám. Olvasóként ugyanazt vallom, mint íróként, az a jó könyv, amelyet nem lehet letenni, mert beszippant a történetbe.

A kultikus filmsorozat, az X-akták mottója volt, hogy „az igazság odaát van.” Nekem is meggyőződésem, hogy világunk sokkal több rétegű, mint amennyit érzékszerveinkkel megtapasztalunk belőle. Túl sok fontos dolog szorult így „odaátra”, amelyek azonban időnként villanásszerűen fel-felbukkannak ideát. Ezeket nevezzük megmagyarázhatatlan jelenségeknek, amelyekről civilizált, tudatos énünk legszívesebben tudomást sem venne. Azonban az ember a lelke mélyén még mindig természeti lény, amely rettegi az ismeretlent, ugyanakkor emészti a kíváncsiság, hogy a legtöbbet tudja meg róla.

Nekik, vagyis mindenkinek szólnak a regényeim, melyeket éppen ezért transzcendens thrillernek nevezek. Mostantól a Mogul Kiadó segít abban, hogy átlessünk „odaátra” egy pörgős, izgalmas történet keretében.

MASON MURRAY

Szerző

OLVASS BELE!

Beleolvasok!

Frissítettük a borítót, így az előző változatból maradt könyveket akciósan megvásárolhatjátok. Az akció csak a fekete borítós könyvekre vonatkozik!

2.990 Ft helyett 1.500 Ft-ért.

Az ajánlatért kattints az alábbi képekre:

Akik már olvasták:

Éppen 3 perce fejeztem be a Visszatérő végzet c.könyvet , és meg kell mondjam (írjam) kellemesen csalódtam. Elején nem akart “megfogni” a sztori és azt gondoltam ,hogy uramatyám megint szétkínlódom magam mire kiolvasom , de nem. A történet tetszett, a karakterek nem olyan nem olyan sablonos senkik benne, minimális volt benne a nyálzás aminek külön örülök mert utálom azt ami csöpög.  Azt hiszem mégis köszönöm a fitneszbuzi főnökömnek ,hogy engedélyezte az olvasást ,másképp itt fejeltem volna bele a fröccsgépbe unalmamban. Köszönöm szépen az élményt . (Gyurcsovics Kata)

A letehetetlen, igazi élményt okozó írások minden jegyét magában hordozza. Nagyszerűen írsz, profi módon tartod fenn folyamatosan a feszültséget és ügyesen szövöd a szálakat. A lányom is “pillanatok” alatt elolvasta, félre tudta tenni a virtuális világot is arra az időre, ami a Te érdemed és egy mai tinédzsernél nem kis szó! Minden elismerésem Zoli ! Sok hasonló könyvet és minden egyéb jót kívánok! (Kriván Róbert)

Azt hiszem ezzel még tartozom neked. Nem tudom hol is kezdjem. Megpróbálom röviden, tömören. Olvastam már sokmindenről, vámpírokról, démonokról, angyalokról, ufókról, de még Visszatérő végzetről soha! A kezdetektől éreztem, hogy ez egy különleges könyv lesz a számomra. Éjjeli bagolyként bátran vágtam bele és egy pillanatra sem engedett el. A regény telis-tele van izgalmas események sorozatával. A jelen és a múlt váltakozása, mely tökéletesen kapcsolódik egymáshoz. Annyira élvezhető, könnyed és laza. Egyedi hangvitelű, testet-lelket megborzongtató történet. Lehetséges, hogy valóban létezik, létezhet ilyen? A Végzet mindenkit utolér? Köszönöm neked! Fantasztikus élményben volt részem! Imádtam az első betűtől az utolsó betűig.. (Katona Era)

Köszönöm az élményt Mason Murray! Nagyon tetszett a visszatérő végzet. Izgalmas, csavaros és fordulatos. Élveztem minden sorát. Amikor beindul, szinte sodor magával a történet. Nagyon megkedveltem Russelt és Laurát. Letehetetlen könyv! 🙂 Várom a következő regényed! (Renner-Szmilkó Adrienn)

“Visszatértem… végére értem… leizzadtam.. kivert a hideg…kiakadtam…borzongtam… örültem..sírtam …minden körmöm tövig rágtam. Bakker!! Köszönöm az élményt!” (Hegedűsné Hajdú Klári)

Végeztem a könyvvel, nagyon jó, remekül össze van rakva. Mindenkinek csak ajánlani tudom. (Sófalvy Zoltán)

Ma reggel fejeztem be a könyvedet. Hááát…nincsenek szavak….illetve mégis, a legnagyobb dicséret szavai. Fantasztikus, fordulatos, izgalmas, letehetetlen. Imádtam ….. imádom. Köszönöm, hogy olvashattam. Várom a következőt. (Czégény Ágnes)

Ma “kivégeztem” a Visszatérő végzetet…. két délután + fél éjszaka kellett hozzá! Köszönöm az élményt!! Nagyon tetszett!!! Ne hagyd abba!!! Szerintem írhatom többes számban, hogy VÁRJUK A KÖVETKEZŐ olvasni valót! (Halászné Markó Éva)

Egyszerűen képtelen voltam letenni, így egy szuszra kiolvastam a könyvet! Izgalmas és elgondolkodtató, pont olyan, amilyenre számítottam. Megérte várni rá! (Lasancz Beáta)

Szuper jó volt. Legszívesebben egyszuszra elolvastam volna, de nem úgy jött ki a lépés. Másodszorra már nem tudtam letenni. Köszönöm az élményt! (Tóth Zsolt)

Szerzői ajánlás Mason Murray tollából:

Kedves Olvasó, ha tücsökmuzsikától hangos nyári estéken tekinteted a csillagruhában ragyogó égboltra emeled, és úgy érzed, van ott kint valami, aminek több köze van a földi élethez, mint bárki is gondolná. Ha életutad követhetetlennek tűnő kacskaringós ösvényén időnként felismerni vélsz nyomokat, amelyek a rendezői székből irányító Sorsra utalnak, és legbelül már tudod is, semmi sem történik véletlenül. Ha rajta szoktad kapni a Tudományt, hogy zavartan másfelé néz vagy a nyakán dagadó erekkel erőből, rémülten tagad, ha olyan zavarba ejtő esettel találkozik, amire még nem sikerült akadémikus magyarázatot gyártania.

Neked ajánlom ezt a történetet, aki úgy szeret válaszokat keresni a kínzó kérdésekre, hogy közben imád izgulni és szorítani a hőseiért, akit a lényeg érdekel, mellébeszélés nélkül. A Visszatérő végzet a te regényed, ha van bátorságod kalandok során át rejtélyek nyomába eredni, és a végén nem félsz megtudni az igazságot.

Bloggerek véleménye:

Ismerd meg a szerző előző könyvét! Elérhető a készlet erejéig.

Ad Librum, Budapest, 2011
300 oldal
ISBN: 9786155110184
Ár: 1.590 Ft

A nagysikerű Elátkozottak városa szerzője ezúttal is bőven adagolja a feszültséget és újra biztos kézzel vezeti olvasóit a borzongató rejtélyek hosszú során. 
Mark Moore az ex-FBI ügynök egy szép nyári reggelen arra ébred, hogy kényszerűségből valaki más életét kell tovább élnie. A tükörből egy vadidegen arc bámul vissza rá. Mit tehet valaki, ha megfosztják a legfontosabb tulajdonától, a saját életétől? Veszítenivaló híján elindul, hogy visszaszerezze. 
Segítségül csak egykori szerelmére számíthat, aki egyetlenként fogadja el őt másnak, mint amit a látszat sugall, vagyis saját magának. Útjuk akadályok végeláthatatlan sorozata, vesztükre tör az arctalan hatalom az állam érdekeit védelmezve, felbukkannak profi bérgyilkosok és csak akkor van esélyük a sikerre, ha megtalálják azt az embert, aki felelős a lelkek csapdába csalásáért. Őt viszont a föld nyelte el… 
A sok humorral átszőtt történet megpróbál segíteni, hogy megtaláljuk a választ az egyik legfontosabb kérdésre: mik vagyunk mi valójában?

 

Rendeld meg a könyvet poszterrel, dedikálókártyával, könyvjelzővel,
vagy akár találkozz személyesen a szerzővel!

Megrendelés folyamata

  • Töltsd ki a baloldali megrendelő űrlapot, majd válaszd ki a fizetési módot.
  • Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat nem itt, hanem a Barion oldalán kell megadnod.
  • Banki átutalás esetén a megrendelés visszaigazolásához küldött e-mailben találod meg a bankszámlaszámot.